ΝΔ: Η «ολιγαρκής» αφθονία του Έβο Μοράλες, το νέο όνειρο του Αλ. Τσίπρα

ΝΔ: Η «ολιγαρκής» αφθονία του Έβο Μοράλες, το νέο όνειρο του Αλ. Τσίπρα

Σφοδρή επίθεση στο Μαξίμου, που νωρίτερα με ανακοίνωσή του κατηγόρησε την Αξιωματική Αντιπολίτευση ότι παράγει fake news στο θέμα της κατοικίας του Έβο Μοράλες εξαπέλυσε η ΝΔ. «Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί φυσιολογικό ο αριστερός ηγέτης της να χτίζει έναν φαραωνικό ουρανοξύστη με γυμναστήριο, σάουνες, αίθουσα μασάζ και τζακούζι για τον εαυτό του και να τον ονομάζει «το μεγάλο σπίτι του Λαού» μιμούμενος τον Τσαουσέσκου», τονίζει στην ανακοίνωσή της.

Σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία «το Μαξίμου κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία για fake news επειδή στον ουρανοξύστη που έχτισε ο ηγέτης της Βολιβίας, Έβο Μοράλες, κράτησε «μόνον» δύο ορόφους ως προσωπική κατοικία του» σημειώνει και προσθέτει πως «ευτυχώς που φεύγουν σύντομα διότι δεν θα μας έκανε εντύπωση αν έκαναν και πανωσήκωμα στο Μαξίμου». «Με τόσες κομματικές εκδηλώσεις που στεγάζουν εκεί, υπάρχει πραγματική στενότητα χώρου», καταλήγει στην ανακοίνωσή της.

Υπενθυμίζεται ότι στην προηγούμενη ανακοίνωσή της η ΝΔ άσκησε σκληρή κρητική για τα περί «ολιγαρκής αφθονία» του πρωθυπουργού παραθέτοντας και μια φωτογραφία της νέας κατοικίας του Έβο Μοράλες, αξίας - όπως τονίζει - 34 εκατομμυρίων δολαρίων, προκειμένου «να καταλάβουν οι πολίτες το νέο ιδανικό μοντέλο του κ. Τσίπρα για την Ελλάδα».

Η Νέα Δημοκρατία σχολιάζει δε ότι «ο αριστερός ομόλογος του πρωθυπουργού έφτιαξε έναν ουρανοξύστη για τον εαυτό του, στο πλαίσιο προφανώς της προσπάθειας του να μειώσει την ακραία φτώχεια των Βολιβιανών» και προσθέτει πως «κάτι ξέρουν οι κύριοι Τσίπρας και Μοράλες. Η φτώχεια θέλει καλοπέραση».