ΝΔ για κατάργηση των πανελλαδικών εξετάσεων: Λόγια του αέρα, για ακόμα μια φορά

ΝΔ για κατάργηση των πανελλαδικών εξετάσεων: Λόγια του αέρα, για ακόμα μια φορά

Για λόγια του αέρα, για ακόμα μια φορά, «καθώς τόσον καιρό δεν έχουμε δει σχετικό νομοσχέδιο ούτε στη δημόσια διαβούλευση ούτε στη Βουλή», κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τη συνέντευξη του υπουργού Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου στα Νέα. 

Η ΝΔ σημειώνει ότι το υπουργείο Παιδείας έχει επανειλημμένως αναστατώσει εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς και συνεχίζει λίγες εβδομάδες πριν τη διεξαγωγή των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων να επιδεικνύει πρωτοφανή ανευθυνότητα και έλλειψη σεβασμού προς σύσσωμη την εκπαιδευτική κοινότητα και την κοινωνία.

Πιο αναλυτικά, η Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, Νίκη Κεραμέως, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εδώ και έναν χρόνο, με αμέτρητες και αντικρουόμενες δηλώσεις περί κατάργησης ή μη κατάργησης των πανελλαδικών εξετάσεων, η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και συνολικά η Κυβέρνηση, έχουν επανειλημμένως αναστατώσει εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς.

Ο Υπουργός μίλησε χθες σε κυριακάτικη εφημερίδα για σταδιακή κατάργηση των πανελλαδικών εξετάσεων. Λόγια του αέρα, για ακόμα μια φορά, καθώς τόσον καιρό δεν έχουμε δει σχετικό νομοσχέδιο ούτε στη δημόσια διαβούλευση ούτε στη Βουλή. 

Η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας συνεχίζει να επιδεικνύει πρωτοφανή ανευθυνότητα και έλλειψη σεβασμού προς σύσσωμη την εκπαιδευτική κοινότητα και την κοινωνία, και μάλιστα λίγες εβδομάδες πριν τη διεξαγωγή των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων».

Φωτογραφία Intime News