ΝΔ για καταλήψεις: «Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει ανοιχτά παράνομες πράξεις μειοψηφιών»

ΝΔ για καταλήψεις: «Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει ανοιχτά παράνομες πράξεις μειοψηφιών»

Για «αντιπολιτευτικό κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η ΝΔ σχολιάζοντας την υποστήριξή του στις «παράνομες πράξεις μειοψηφιών που στρέφονται κατά της πλειοψηφίας των μαθητών και των οικογενειών τους και κυρίως των οικονομικά πιο αδύναμων». «Η στροφή στη σοβαρότητα συνεχίζεται! Στροφή 360 μοιρών, όπως θα έλεγε και ο κ. Τσίπρας...», σημειώνει.

Στην ανακοίνωσή της η ΝΔ επικρίνει τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στις καταλήψεις σχολείων, επικαλούμενη σειρά δηλώσεων στελεχών της Κουμουνδούρου που υπερασπίζονται τις καταλήψεις και παραθέτει «το ημερολόγιο της στροφής στη σοβαρότητα», το οποίο και καταγράφει ως εξής:

«- Ανακοίνωση Νεολαίας Σύριζα υπέρ των καταλήψεων (23/9/2020).

- Ραγκούσης: Οι καταλήψεις είναι μέσο αυτοπροστασίας (30/9/2020).

- Σπίρτζης: Φυσικά και στηρίζουμε τις καταλήψεις (30/9/2020).

- Ανάρτηση Μπάρκα για νέο Τεμπονέρα (1/10/2020)

- Ηλιόπουλος: Δίκαια τα αιτήματα των καταληψιών, για αυτό τους στηρίζουμε (1/10/2020).

- Γιαννούλης: Στηρίζουμε την υγεία των παιδιών και οι καταλήψεις είναι συνδεδεμένες με την υγεία (2/10/2020)».

«Ο κατάλογος μεγαλώνει καθημερινά, μαζί με τον αντιπολιτευτικό κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ. Προσπαθεί να αποκτήσει αφήγημα και ρόλο στηρίζοντας, ανοιχτά πια, παράνομες πράξεις μειοψηφιών που στρέφονται κατά της πλειοψηφίας των μαθητών και των οικογενειών τους και κυρίως των οικονομικά πιο αδύναμων. Αυτών που παριστάνει ότι υπερασπίζεται», επισημαίνει η Νέα Δημοκρατία και καταλήγει: «Η στροφή στη σοβαρότητα συνεχίζεται! Στροφή 360 μοιρών, όπως θα έλεγε και ο κ. Τσίπρας...»