ΝΔ για επίθεση κουκουλοφόρων σε ΜΑΤ: Δρουν υπό την κυβερνητική ανοχή

ΝΔ για επίθεση κουκουλοφόρων σε ΜΑΤ: Δρουν υπό την κυβερνητική ανοχή

Με αιχμές κατά της κυβέρνησης σχολίασε ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας κ. Χαρακόπουλος τη νέα καταδρομική επίθεση κουκουλοφόρων στα κεντρικά των ΜΑΤ στην Καισαριανή, τονίζοντας πως οι βίαιες δράσεις των γνωστών αγνώστων εναντίον αστυνομικών δυνάμεων συνεχίζονται ανεξέλεγκτα υπό τη μόνιμη πλέον κυβερνητική ανοχή.
 
«Ενώ οι συμμορίες κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους, θέτοντας σε κίνδυνο ζωές αστυνομικών, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη συνεχίζει ατάραχο την πολιτική Τόσκα, δηλαδή αυτήν της απόλυτης αδράνειας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρακόπουλος.

«Η νέα επίθεση εναντίον του κτιρίου των ΜΑΤ στην Καισαριανή προστίθεται σε πολλές ακόμη που έχουν σημειωθεί στην Πάτρα, την Ομόνοια, το Πρωτοδικείο Αθηνών και αλλού», επισήμανε ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτης της Νέας Δημοκρατίας. 
  
Και ο κ. Χαρακόπουλος καταλήγει: «Έχει γίνει πλέον αντιληπτό και στον τελευταίο πολίτη της χώρας ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ούτε μπορεί ούτε θέλει να αποκαταστήσει την ασφάλεια. Για τους δικούς της λόγους προτιμά να χαϊδεύει το περιθώριο και τις φιλικές της “συλλογικότητες”, θέτοντας τες ουσιαστικά υπεράνω του Νόμου. Είναι προφανές ότι οι διαβεβαιώσεις της μιας εκ του υπουργικού διδύμου, της κ. Παπακώστα, για την εφαρμογή δήθεν του δόγματος “μηδενικής ανοχής”, αποδεικνύονται λόγια του αέρα».