ΝΔ για Novartis: Η αλήθεια για την πολιτική σκευωρία θα λάμψει

ΝΔ για Novartis: Η αλήθεια για την πολιτική σκευωρία θα λάμψει

Για ενίσχυση της διάχυτης πλέον πεποίθησης των πολιτών ότι στην υπόθεση Novartis υπήρξε μια οργανωμένη πολιτική σκευωρία, κάνει λόγο η ΝΔ, με αφορμή το υπόμνημα του πρώην αντιεισαγγελέα διαφθοράς, Γιάννη Αγγελή, και σημειώνει με νόημα ότι σύντομα η αλήθεια θα λάμψει.

«Το υπόμνημα του πρώην αντιεισαγγελέα διαφθοράς κ. Γιάννη Αγγελή που αποκαλύφθηκε χθες από την εφημερίδα "Πρώτο θέμα" ενισχύει τη διάχυτη πλέον πεποίθηση των πολιτών ότι στην υπόθεση Novartis υπήρξε μια οργανωμένη πολιτική σκευωρία με στόχο τη σπίλωση συγκεκριμένων πολιτικών, ανάμεσα στους οποίους είναι δύο πρωθυπουργοί και ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος.  Ας γνωρίζουν όλοι ότι η αλήθεια στην εν λόγω υπόθεση θα λάμψει πολύ σύντομα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ. 

Υπενθυμίζεται ότι χθες το Πρώτο Θέμα αποκάλυψε το περιεχόμενο της επιστολής παραίτησης και της αναφοράς που κατέθεσε ο Γ. Αγγελής, μέσω της οποίας ουσιαστικά θέτει θέμα τέλεσης αξιόποινων πράξεων ή απόπειρας τέλεσης από τους εισαγγελείς που διερευνούν την υπόθεση Novartis.

O αντιεισαγγελέας που επέλεξε να παραιτηθεί από τη θέση του εποπτεύοντα μετά τα όσα έγιναν στη Βιέννη όταν επιχειρήθηκε να εμφανιστεί ότι παρεμπόδισε την παραλαβή στοιχείων από το FBI, στοιχείων που ποτέ δεν υπήρξαν όπως και η πέραν του ατλαντικού υπηρεσία διαβεβαιώνει, αποκαλύπτει επί της ουσίας είναι παραδικαστικό κύκλωμα φτιαγμένο από πολιτικά πρόσωπα.

Ένα κύκλωμα που δείχνει να έχει στηθεί προκειμένου να στοχοποιηθούν συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα και το οποίο δρά σε βάρος όσων αντιτίθενται αφού ο ίδιος ο κ. Αγγελής για την υπόθεση που τον αφορά αναφέρει ότι καταστρώθηκε σε βάρος του «σκοτεινό σενάριο»  που διοχετεύθηκε στην εφημερίδα Δημοκρατία από΄συγκεκριμένο άτομο.