ΝΔ: Ευθεία επίθεση στη Δημοκρατία - Προ των ευθυνών της η κυβέρνηση

ΝΔ: Ευθεία επίθεση στη Δημοκρατία - Προ των ευθυνών της η κυβέρνηση

Ευθεία επίθεση στη δημοκρατία συνιστά η ταυτόχρονη επίθεση αναρχικών σε προεκλογικές εκδηλώσεις της Νέας Δημοκρατίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, επισημαίνει η Πειραιώς, τονίζοντας πως οτιδήποτε διαταράξει την ομαλή διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα θα βαρύνει τον κ. Τσίπρα.

Με ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία θέτει την κυβέρνηση προ των ευθυνών της αφού η διαφύλαξη της ομαλότητας κατά την προεκλογική περίοδο είναι ευθύνη της συντεταγμένης πολιτείας.  

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει: 

«Η ταυτόχρονη επίθεση αναρχικών σε προεκλογικές εκδηλώσεις της Νέας Δημοκρατίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις οποίες ήταν μάλιστα παρόντες οι πρώην Πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς αλλά και ο πρώην Πρόεδρος του Κόμματος, Ευάγγελος Μεϊμαράκης δεν είναι απλά και μόνον άλλο ένα κρούσμα βίας από τα πολλά που ζούμε καθημερινά στην εποχή ΣΥΡΙΖΑ.

Συνιστά ευθεία επίθεση στη Δημοκρατία. Θέτουμε την κυβέρνηση προ των ευθυνών της: Η ομαλή διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα είναι ευθύνη της συντεταγμένης πολιτείας. Οτιδήποτε τη διαταράξει, θα βαρύνει προσωπικά τον κ. Τσίπρα».