ΝΔ: Επίσκεψη Π. Μαρινάκη στη δομή φιλοξενίας ατόμων από Ουκρανία στην Ελευσίνα

ΝΔ: Επίσκεψη Π. Μαρινάκη στη δομή φιλοξενίας ατόμων από Ουκρανία στην Ελευσίνα

Τη Δομή του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου στην Ελευσίνα, όπου φιλοξενούνται οικογένειες εκτοπισθέντων από τη ρωσική εισβολή Ουκρανών πολιτών, 135 ενήλικες και 42 παιδιά ηλικίας από 15 ημερών έως 17 ετών, επισκέφτηκε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης. Τον Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας υποδέχτηκε η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη και η Διοικήτρια της Δομής Δέσποινα Μπαχά.

Η Διοικήτρια της Δομής ξενάγησε το Γραμματέα και τα στελέχη του κόμματος που τον συνόδευαν στους χώρους της δομής, μιλώντας του για την καθημερινότητα των ανθρώπων αυτών -οι οποίοι προέρχονται κυρίως από τη Μαριούπολη-. Παράλληλα ο Γραμματέας συνομίλησε με το προσωπικό, δίνοντάς τους συγχαρητήρια για την προσφορά και τον καθημερινό τους αγώνα ενώ δώρισε παιχνίδια στα παιδιά όλων των ηλικιών που φιλοξενούνται στη δομή. 

«Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτά τα παιδιά που έζησαν μέσα στα πιο τρυφερά τους χρόνια τη θηριωδία του πολέμου και του ξεριζωμού» δήλωσε ο κ. Μαρινάκης, τονίζοντας πως από την πρώτη στιγμή η Κυβέρνηση, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και ολόκληρη η Νέα Δημοκρατία στάθηκε στο πλευρό της Ουκρανίας. «Η ιστορία των ανθρώπων αυτών είναι παράδειγμα δύναμης για όλους μας. Ελπίζω σύντομα να τελειώσει όλη αυτή η καταστροφική επίθεση και να αποδοθεί δικαιοσύνη, για να μπορέσουν αυτά τα παιδιά να μεγαλώσουν όπως ονειρεύτηκαν», πρόσθεσε.

Στην επίσκεψη συμμετείχαν ακόμη, ο Συντονιστής της Γραμματείας Διεθνών Σχέσεων και ΕΕ Λευτέρης Μωϋσιάδης, ο Συντονιστής της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού Βασίλης Παπαχρήστος, ο Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΠΣ ΟΝΝΕΔ Αλέξανδρος Ραγκαβάς και ο Πρόεδρος ΝΕ ΟΝΝΕΔ Δυτικής Αττικής Γιάννης Σωτηρίου.