ΝΔ: Δώστε στη δημοσιότητα τα πρακτικά και την επιστολή Κοτζιά

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018, 14:27
-A +A
ΝΔ: Δώστε στη δημοσιότητα τα πρακτικά και την επιστολή Κοτζιά

Αδιανόητο ο υπουργός Αμύνης να περιγράφει ως παράφρονα τον υπουργό των Εξωτερικών και να μην αποδοκιμάζεται από το Μαξίμου, σημειώνουν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, σχολιάζοντας πως αυτό προφανώς εννοούσε ο κ. Καμμένος με τη φράση «το γαρ πολύ της θλίψεως» που είπε για τον κ. Κοτζιά.

Παράλληλα, η ΝΔ ζητάει να δοθούν στη δημοσιότητα η επιστολή Κοτζιά και τα πρακτικά της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, αν όντως η κυβέρνηση δεν έχει να κρύψει τίποτα, όπως ισχυρίζεται ο κ. Τζανακόπουλος.

Ειδικότερα, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, «χθες ο Πάνος Καμμένος που έχει πάμπολλες φορές επικρίνει ως ύποπτη και σκοτεινή τη δράση του επιχειρηματία Τζωρτζ Σόρος προέβη σε μια πολύ συγκεκριμένη καταγγελία. Υποστήριξε δημόσια ότι εταιρεία στην οποία εμπλέκεται ο Τζωρτζ Σόρος συνεργάζεται με το υπουργείο των Εξωτερικών και ότι ανέλαβε επί υπουργίας Νίκου Κοτζιά την έκδοση των εγγράφων (Visa) για τους πολίτες εκτός Ε.Ε. που επισκέπτονται τη χώρα μας».

«Ο κ. Κοτζιάς το επιβεβαιώνει; Ο κ.Τσίπρας το γνωρίζει;», αναφέρει η ΝΔ και τονίζει πως «εννιά μέρες μετά το υπουργικό συμβούλιο οι πολίτες εξακολουθούν να παρακολουθούν υπαινιγμούς και αλληλοκαταγγελίες μεταξύ κυβερνητικών στελεχών και ο κ. Τσίπρας να παραμένει άφωνος».

«Αν όντως η κυβέρνηση δεν έχει να κρύψει τίποτα, όπως ισχυρίζεται ο κ. Τζανακόπουλος, η λύση είναι απλή: Δώστε επιτέλους στη δημοσιότητα την επιστολή Κοτζιά και τα πρακτικά της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Πηγές της ΝΔ μάλιστα αμέσως μετά την ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωναν πως «θα ήταν στοιχειώδης σεβασμός στους πολίτες η απάντηση του Μαξίμου να είναι έστω για μια φορά εντός θέματος».

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τετάρτη 09/10/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα