ΝΔ: Αυτά είναι τα «περιορισμένης έκτασης επεισόδια»...

ΝΔ: Αυτά είναι τα «περιορισμένης έκτασης επεισόδια»...

Αντί απάντησης στην ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στη οποία υποστηρίζεται ότι ήταν περιορισμένα και αυτά τα επεισόδια στο πλαίσιο των πορειών για τα 10 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου η Νέα Δημοκρατία δίνει στη δημοσιότητα ορισμένες φωτογραφίες από τις καταστροφές που σημειώθηκαν την Πέμπτη το βράδυ.

«Η Αστυνομία με σχέδιο και αποφασιστικότητα περιφρούρησε το δημοκρατικό δικαίωμα των πολιτών να διαδηλώσουν κατά την επέτειο για τα 10 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ενώ αποκατέστησε γρήγορα την ομαλότητα στην Αθήνα. Τα επεισόδια ήταν περιορισμένης και ελεγχόμενης έκτασης», τόνισε νωρίτερα το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στην απάντησή του στη ΝΔ, υπερηφανεύεται ότι τα χθεσινά επεισόδια ήταν “περιορισμένης και ελεγχόμενης έκτασης” και ότι “με σχέδιο και αποφασιστικότητα περιφρούρησε το δημοκρατικό δικαίωμα των πολιτών να διαδηλώσουν, αποκαθιστώντας γρήγορα την ομαλότητα στην Αθήνα”.

Αντί άλλης απάντησης επιστρέφουμε στις κ. Παπακώστα και Γεροβασίλη λίγες μόνον σημερινές φωτογραφίες για να τις προσθέσουν στο άλμπουμ των επιτυχιών τους».