ΝΔ: Ας εξηγήσει ο Αλ. Τσίπρας γιατί η κυβέρνηση του καλύπτει τον κ. Μυλόπουλο

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018, 11:24
-A +A
ΝΔ: Ας εξηγήσει ο Αλ. Τσίπρας γιατί η κυβέρνηση του καλύπτει τον κ. Μυλόπουλο

«Το ερώτημα είναι αν συνένοχος είναι και ο κ. Τσίπρας, καθώς αποκλείεται να μην έχει πληροφορηθεί ότι ένα εκλεκτό μέλος της ομάδας του, βαρύνεται πλέον με δύο ποινικές διώξεις και κλήθηκε εκ νέου ως κατηγορούμενος από τον Εισαγγελέα διαφθοράς, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και ζητάει την αποπομπή του κ. Μυλόπουλου από την Αττικό Μετρό.

Σύμφωνα με τη ΝΔ ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό κ. Γιάννης Μυλόπουλος «διώκεται από τη Δικαιοσύνη για δεύτερη φορά σε ένα μήνα καθώς εμπλέκεται σε νέο σκάνδαλο που αφορά τον τρόπο διαχείρισης ποσού 25 εκ. ευρώ την περίοδο που ήταν πρύτανης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης» και ζητάει την αποπομπή του από την Αττικό Μετρό.

όπως αναφέρει, οι ευθύνες του κ. Σπίρτζη είναι προφανής, διότι η Αξιωματική Αντιπολίτευση, παρά τις επανειλημμένες αναφορές της στο αίτημα της αποπομπής του κ. Μυλόπουλου, ο αρμόδιος υπουργός παραμένει σιωπηλός, ενώ επισημαίνει πως δεν μπορεί να ο πρωθυπουργός να μην έχει ενημερωθεί για τις εξελίξεις.

Αναλυτικότερα, στην ανακοίνωσή της η Δ αναφέρει τα εξής:

«Ο εκλεκτός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γιάννης Μυλόπουλος που με επιλογή του κ. Χρήστου Σπίρτζη είναι σήμερα πρόεδρος της Αττικό Μετρό, διώκεται από τη Δικαιοσύνη για δεύτερη φορά σε ένα μήνα καθώς εμπλέκεται σε νέο σκάνδαλο που αφορά τον τρόπο διαχείρισης ποσού 25 εκ. ευρώ την περίοδο που ήταν πρύτανης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. 

Η συνενοχή του κ. Σπίρτζη είναι προφανής καθώς εδώ και ένα μήνα που η Νέα Δημοκρατία ζητεί την αποπομπή του από την Αττικό Μετρό παραμένει άφωνος. Το ερώτημα είναι αν συνένοχος είναι και ο κ. Τσίπρας, καθώς αποκλείεται να μην έχει πληροφορηθεί ότι ένα εκλεκτό μέλος της ομάδας του, βαρύνεται πλέον με δύο ποινικές διώξεις και κλήθηκε εκ νέου ως κατηγορούμενος από τον Εισαγγελέα διαφθοράς. 

Ελπίζουμε ότι στη σημερινή Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας θα βρει λίγο χρόνο, ανάμεσα στα άλλα προβλήματα που τον απασχολούν, να εξηγήσει στους πολίτες γιατί η κυβέρνηση του καλύπτει τον κ. Μυλόπουλο». 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τετάρτη 17/07/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα