ΝΔ: Από τις καταλήψεις και τους βανδαλισμούς τώρα και στη βεβήλωση

ΝΔ: Από τις καταλήψεις και τους βανδαλισμούς τώρα και στη βεβήλωση

 

Σφοδρή επίθεση της Νέας Δημοκρατίας κατά της κυβέρνησης για τα πρωτοφανή γεγονότα στη Θεσσαλονίκη με την εισβολή αντιεξουσιαστών στην Μητρόπολη την ώρα της Θείας Λειτουργίας.

Για παρατεταμένη ανοχή και κομματική κάλυψη στις συμπεριφορές ανομίας των αντιεξουσιαστών κατηγορεί την κυβέρνηση και συνολικά τον ΣΥΡΙΖΑ η αξιωματική αντιπολίτευση.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Γιώργος Κουμουτσάκος  "μετά τις καταλήψεις και τους βανδαλισμούς δημόσιων και ιδιωτικών χώρων και κτιρίων, σήμερα ζήσαμε μια νέα αθλιότητα" και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι δεν ελέγχει τίποτα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του κ. Κουμουτσάκου για την εισβολή στον Ιερό Ναό του Γρηγορίου Παλαμά, στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης.

"Η παρατεταμένη ανοχή της Κυβέρνησης και η ιδεολογική – κομματική κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ στις συμπεριφορές ανομίας των αυτοαποκαλούμενων αντιεξουσιαστών οδηγεί πλέον στην αποθράσυνσή τους.

Μετά τις καταλήψεις και τους βανδαλισμούς δημόσιων και ιδιωτικών χώρων και κτιρίων, σήμερα ζήσαμε μια νέα αθλιότητα.

Τη βεβήλωση Ιερού Ναού και την βάναυση προσβολή του θρησκευτικού συναισθήματος των Ελλήνων.

Και όλα αυτά ενώ ο αρμόδιος Υπουργός ''Προστασίας του Πολίτη'' πριν λίγες μέρες δήλωνε ότι ''πρόκειται για ελεγχόμενες καταστάσεις''!..

Σήμερα αποδεικνύεται ότι η Κυβέρνηση δεν ελέγχει τίποτα.

Και πάντως δεν ελέγχει τον κομματικό της φορέα, τον ΣΥΡΙΖΑ που παίζει επικίνδυνα παιχνίδια ανοχής στην ανομία σε βάρος της προστασίας των πολιτών.

Των πολιτών που απαιτούν:

''Φτάνει πια''