ΝΔ: Από επικίνδυνη ιδεοληπτική εμμονή πάσχει ολόκληρος ο ΣΥΡΙΖΑ

ΝΔ: Από επικίνδυνη ιδεοληπτική εμμονή πάσχει ολόκληρος ο ΣΥΡΙΖΑ

Την σφοδρή αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η συνέντευξη της Όλγας Γεροβασίλη και οι θέσεις της απέναντι στην τρομοκρατία, το «άβατο» των Εξαρχείων και το Ρουβίκωνα, που υποβαθμίζουν ακόμα και τους κινδύνους της τρομοκρατίας και με ανακοίνωσή της ξεκαθαρίζει ότι η ασφάλεια των πολιτών δεν είναι παιχνίδι, αλλά αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα όλων των πολιτών.

Αναφερόμενη στη σημερινή συνέντευξη της κ. Γεροβασίλη ως Yπουργού Προστασίας του Πολίτη, σημειώνει ότι «είναι η απόλυτη επιβεβαίωση της επικίνδυνης ιδεοληπτικής εμμονής από την οποία πάσχει ολόκληρος ο ΣΥΡΙΖΑ. Διότι δεν χαϊδεύει μόνον τους Ρουβίκωνες. Η κ. Γεροβασίλη φτάνει στο σημείο να υποβαθμίζει ακόμη και τους κινδύνους της τρομοκρατίας», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Όλγα Γεροβασίλη, δεν έλαβε καμία δέσμευση για την αντιμετώπιση των απειλών του Ρουβίκωνα σε οργανισμούς και υπουργεία, δείχνοντας ότι θα ακολουθήσει την κυβερνητική πολιτική της μεγάλης ανοχής και επιτέθηκε εναντίον της ΝΔ κατηγορώντας την για ιδεολογικές εμμονές με τον Ρουβίκωνα.

Η ΝΔ στην ανακοίνωσή της την διαμηνύει στην κυβέρνηση να μην μετατρέψει την ασφάλεια των πολιτών σε «ένα ακόμη παιχνίδι στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ» και να φροντίσει τους λίγους μήνες που τις απομένουν να μην κάνει περισσότερο κακό στη χώρα.

Επίσης, καταγγέλλει τη στοχοποίηση των δημοσιογράφων από «το ΣΥΡΙΖΑ τα φιλικά σε αυτών ΜΜΕ και τα πληρωμένα τρολ του», με αφορμή το περιστατικό στο σπίτι του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε , σημειώνοντας ότι αποτελεί  κραυγαλέα απόδειξη των κινδύνων που εγκυμονεί η ανοχή στη βία.

Αναλυτικότερα, στην ανακοίνωσή η Νέα Δημοκρατία, αναφέρει τα εξής: 

«Η σημερινή πρώτη συνέντευξη της κ. Γεροβασίλη ως Yπουργού Προστασίας του Πολίτη, είναι η απόλυτη επιβεβαίωση της επικίνδυνης ιδεοληπτικής εμμονής από την οποία πάσχει ολόκληρος ο ΣΥΡΙΖΑ. Διότι δεν χαϊδεύει μόνον τους Ρουβίκωνες. Η κ. Γεροβασίλη φτάνει στο σημείο να υποβαθμίζει ακόμη και τους κινδύνους της τρομοκρατίας.

Τους προειδοποιούμε: Η ασφάλεια των πολιτών δεν είναι ένα ακόμη παιχνίδι στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα όλων των πολιτών. Τους λίγους μήνες που τους απομένουν, ας φροντίσουν τουλάχιστον να μην κάνουν περισσότερο κακό στη χώρα.

Υ.Γ. Η χθεσινή επίθεση που έγινε στο σπίτι του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε είναι άλλη μια κραυγαλέα απόδειξη των κινδύνων που εγκυμονεί η ανοχή στη βία και η απαράδεκτη στοχοποίηση ακόμη και δημοσιογράφων από τον ΣΥΡΙΖΑ, τα φιλικά του ΜΜΕ και τα πληρωμένα τρολ του».