ΝΔ: Αλληλοεκβιάζονται Τσίπρας, Κοτζιάς, Καμμένος  για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια

ΝΔ: Αλληλοεκβιάζονται Τσίπρας, Κοτζιάς, Καμμένος για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια

Σκληρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε η ΝΔ με ανακοίνωσή της υποστηρίζοντας ότι «όσο δεν δημοσιοποιείται η επιστολή παραίτησής του, τόσο επιβεβαιώνεται ότι οι κ. Τσίπρας, Κοτζιάς και Καμμένος αλληλοεκβιάζονται για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια» και καλεί τον κ. Τσίπρα να απαντήσει ποιους εννοεί «εκβιαστές και διεφθαρμένους» στις καταγγελίες του, μέσω twitter, που έκανε ο κ. Κοτζιάς.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, τέσσερις μέρες μετά την παραίτηση του υψηλόβαθμου κυβερνητικού στελέχους, «ο πρωθυπουργός οφείλει επιτέλους να δώσει μια συγκεκριμένη απάντηση» και καλεί συγκεκριμένα να απαντήσει στα ερωτήματα: Γιατί αποπέμφθηκε ο κ. Κοτζιάς και ποιους εννοεί σήμερα ο πρώην υπουργός ότι είναι «εκβιαστές και οι διεφθαρμένοι» που «χτυπούν τη Δημοκρατία»;

Σύμφωνα με την Αξιωματική Αντιπολίτευση «όσο δεν δημοσιοποιείται η επιστολή παραίτησής του, τόσο επιβεβαιώνεται ότι οι κ. Τσίπρας, Κοτζιάς και Καμμένος αλληλοεκβιάζονται για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, μία ημέρα μετά την επίσημη τελετή παράδοσης – παραλαβής στο υπουργείο με τον πρωθυπουργό και νέο ΥΠΕΞ Αλ. Τσίπρα με ανάρτησή του στο twitter έκανε λόγο για εκβιαστές και «μπιστόλια του συστήματος» που υπονομεύουν την υπόληψή του.

Χαρακτηριστικά ο κ. Κοτζιάς ανέφερε στο twitter: «Με λάσπη, ψέματα, συκοφαντίες, υπονομεύουν την τιμή, υπόληψη και αξιοπρέπεια μου. Εκβιαστές, διεφθαρμένοι, μπιστολια του συστήματος υπονομεύουν την αξιοπρεπεια και την τιμη οποιου τους αντιστεκεται. Έτσι κτυπανε και τη λειτουργια τηςδημοκρατίας. Η παραιτηση ειναι πράξη ευθύνης».