Ναι στην πρόταση μομφής της ΝΔ από τον Δ. Καμμένο - Διεγράφη από τους ΑΝΕΛ

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018, 21:58
-A +A
Ναι στην πρόταση μομφής της ΝΔ από τον Δ. Καμμένο - Διεγράφη από τους ΑΝΕΛ

Ναι στην πρόταση μομφής που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία κατά της κυβέρνησης ψήφισε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος, επιβεβαιώνοντας τις προθέσεις του που είχαν διαφανεί από τις επαναλαμβανόμενες δηλώσεις του.

Ως αποτέλεσμα, ο Πάνος Καμμένος προχώρησε στη διαγραφή του στέλνοντας άμεσα σχεδόν σχετική επιστολή προς το προεδρείο της Βουλής. Άλλωστε η στάση του Δ. Καμμένου το τελευταίο διάστημα έδειχνε ξεκάθαρα ότι δεν προτίθεται να ακολουθήσει την κομματική γραμμή, υποστηρίζοντας πως δεν πρέπει να υπογραφεί η συμφωνία Αλέξη Τσίπρας - Ζόραν Ζάεφ.

Ο ίδιος από την ημέρα που δημοσιοποιήθηκε το κείμενο της συμφωνίας το έχει χαρακτηρίσει ως «κατάπτυστο» και ελεεινό» διότι «δίνει γλώσσα, ταυτότητα και όνομα, πρόσβαση στην ΑΟΖ του Αιγαίου και απαγορεύει ως και να κάνει μια χώρα συλλαλητήρια κατά του άλλου Κράτους και τέλος δεν σου επιτρέπει να υπαναχωρήσεις».

Εν αντιθέσει δε με τα όσα υποστηρίζει ο Πάνος Καμμένος, είχε κάνει λόγο ακόμη και για «χωρισμό» από την Κυβέρνηση, εξ αιτίας της απόφασης να προχωρήσει αυτή η συμφωνία.

Πάντως πρέπει να σημειωθεί ότι στελέχη των ΑΝΕΛ από την Βόρεια Ελλάδα έχουν δηλώσει πως θα αποχωρήσουν από το κόμμα στην περίπτωση που δοθεί το «πράσινο φως» για την υπογραφή της συμφωνίας στις Πρέσπες και ως εκ τούτου αναμένονται εξελίξεις το επόμενο διάστημα.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ λίγη ώρα μετά με άναρτησή του στο Twitter κάνει λόγο για ακριβοπληρωμένη μεταγραφή.

 

 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τετάρτη 22/05/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα