Ν. Ταχιάος: Η Θεσσαλονίκη είναι σε ακινησία με υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019, 13:25
-A +A
Ν. Ταχιάος: Η Θεσσαλονίκη είναι σε ακινησία με υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ

«Η Θεσσαλονίκη είναι σε ακινησία και αυτό έχει την υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος της πόλης, Νίκος Ταχιάος κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης στον ΣΚΑΪ, τονίζοντας ότι «η δική του Θεσσαλονίκη είναι υψηλών στόχων και μεγάλων φιλοδοξιών».

Παράλληλα, ο Νίκος Ταχιάος υποστήριξε πως «έχει μεγάλη σημασία οι Θεσσαλονικείς να καταλάβουν πόσο πολύ σημαντικό είναι να δώσουν δύναμη, στο Α’ γύρο των εκλογών, στον δήμαρχο που φαίνεται ότι θα εκλεγεί», εξηγώντας ότι μόνο έτσι μπορούν να λυθούν τα προβλήματα της καθημερινότητας, αλλά και ζητήματα που αφορούν στο μέλλον της πόλης. «Η δική μου Θεσσαλονίκη είναι υψηλών στόχων και μεγάλων φιλοδοξιών. Θέλω τις περισσότερες δυνατές ψήφους που θα μου επιτρέψουν να διοικήσω και να κάνω πράξη το σχέδιό μου», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ταχιάος.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη- Υπεύθυνα» επεσήμανε ότι θα δώσει μια μάχη με πολιτικά χαρακτηριστικά, «τιμωρώντας» αυτούς που ευθύνονται για την κατάντια της πόλης. «Θα σας περιγράψω παραστατικά ποια είναι η κατάσταση σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Είναι η εικόνα της ακινησίας πάνω στις ράγες του μετρό όπου χαριεντίζονται τέσσερις άνθρωποι, μια οικογένεια. Μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Η πόλη είναι σε ακινησία και αυτό έχει την υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε και συμπλήρωσε ότι αν η κα Νοτοπούλου δεν περάσει στο Β’ γύρο των εκλογών, ο ΣΥΡΙΖΑ θα νιώσει μισός δυνητικός νικητής, ως ρυθμιστής της εκλογής.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Σάββατο 16/11/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα