Ν. Ταχιάος: Η νίκη ξεκινάει από τη Β' Κοινότητα Θεσσαλονίκης

Ν. Ταχιάος: Η νίκη ξεκινάει από τη Β' Κοινότητα Θεσσαλονίκης

Τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στην περιοχή της Ξηροκρήνης πραγματοποίησε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα», Νίκος Ταχιάος, ο οποίος μίλησε και για την ανάγκη να υπάρχει ένας δήμαρχος που θα λαμβάνει αποφάσεις.

«Ξεκινάμε την «φυσική» μας παρουσία από μια περιοχή που χρειάζεται την προσοχή μας. Την Β' κοινότητα» τόνισε ο Νίκος Ταχιάος και αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή σημειώνοντας πως οι γειτονιές της Ξηροκρήνης είναι σε κρίση και χρειάζονται την φροντίδα του δήμου. «Ο δήμος πρέπει να στηρίξει αυτές τις γειτονιές και να φροντίσει με έργα να δώσει νέα πνοή για ν' αλλάξει την καθημερινότητα και την ζωή των δημοτών» είπε χαρακτηριστικά.
 
Ο Νίκος Ταχιάος μίλησε για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή. Μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η "Ραμόνα" δεν μπορεί να παραμένει αναξιοποίητη. «Θα μπορούσε να γίνει εκεί ένα πάρα πολύ σημαντικό πάρκο για τη γειτονιά», είπε χαρακτηριστικά. Τόνισε την ανάγκη να υπάρξει φροντίδα στη γειτονιά των εργατικών κατοικιών και να διανοιγεί η οδός Λαγκαδά. Επεσήμανε ότι στην οδό Σαπφούς πρέπει να λειτουργήσει ένα πρότυπο σχολείο και να δοθούν οι ευκαιρίες ώστε ο Βαρδάρης να λειτουργεί και πάλι ως εμπορικό κέντρο της πόλης.   

Απαντώντας στο ερώτημα για το αν θα βρεθούν κονδύλια, σημείωσε πως αν γίνουν σωστά οι απαραίτητες μελέτες, τότε είναι πιο εύκολο να βρεθούν τα χρήματα από ευρωπαϊκά πακέτα χρηματοδότησης και να πραγματοποιηθούν οι αναπλάσεις.
 
Κατά την ομιλία του ο Νίκος Ταχιάος υπογράμμισε πως για να μπορέσουν να γίνουν όλα αυτά θα πρέπει ο επόμενος δήμαρχος της πόλης και η επόμενη διοίκηση να μπορούν να λαμβάνουν αποφάσεις. «Να καταργήσουμε την απλή αναλογική στην πράξη», είπε και ζήτησε από τους πολίτες να του δώσουν με την ψήφο τους, την δύναμη να διοικήσει με μια συμπαγή ομάδα.
 
Αναφερόμενος στους υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη- Υπεύθυνα», ο Νίκος Ταχιάος επεσήμανε πως πρόκειται για «εξαιρετικό ψηφοδέλτιο» και «συνδυασμό νίκης» και κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν εκείνους που θεωρούν καλύτερους.
 
«Η νίκη ξεκινάει από το δεύτερο διαμέρισμα» σημείωσε ο Νίκος Ταχιάος και εξέφρασε την βεβαιότητα πως θα είναι ο νικητής των επερχόμενων εκλογών. O επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα», αποκάλυψε ότι σε λίγες ημέρες θα λειτουργήσει το κεντρικό εκλογικό κέντρο της παράταξης το οποίο βρίσκεται στην οδό Τσιμισκή, στον αριθμό 82.
 
Στην εκδήλωση, ο επικεφαλής του συνδυασμού, παρουσίασε 15 υποψηφίους συμβούλους της Β' Κοινότητας καθώς και επιπλέον μια υποψήφια δημοτική σύμβουλο της παράταξης.