Ν. Ρωμανός: Πόσο κοστίζουν τα λιβανιστήρια της ΕΡΤ

Ν. Ρωμανός: Πόσο κοστίζουν τα λιβανιστήρια της ΕΡΤ

Στο ποσό των 2.100 ευρώ την ημέρα ανέρχεται το κόστος της «ενημερωτικής» εκπομπής Δεύτερη Ματιά της ΕΡΤ, στην οποία εκτός της Κατερίνας Ακριβοπούλου μετέχει και ο Σωτήρης Καψώχας ο οποίος επιχείρησε να ταυτίσει την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ με αυτήν του μαρξιστή θεωρητικού του φασισμού Σέρτζιο Πανούτσιο.

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμάνος, με ανάρτησή του στο Facebook αποκάλυψε την απόφαση της διοίκησης της ΕΡΤ που αναφέρει και το κόστος της λεγόμενης μικτής παραγωγής της. Δηλαδή της παραγωγής που εκτελείται από κοινού μεταξύ ΕΡΤ και ιδιωτικής εταιρείας παραγωγής, η οποία από την πλευρά της πληρώνει (με τα χρήματα που εισπράττει από τη Δημόσια Τηλεόραση) όποιον επιθυμεί.

«Πληρώνουμε από την τσέπη μας 2.100 ευρώ ημερησίως για το χυδαίο τηλε-καφενείο συριζαϊκής προπαγάνδας της «Δεύτερης Ματιάς», των Ακριβοπούλου και Καψώχα στην ΕΡΤ» τονίζει στην ανάρτησή του ο κ. Ρωμανός προσθέτοντας «Προφανώς είναι ακριβά τα λιβανιστήρια... »

Πρέπει να σημειωθεί πως τα «σχόλια» του «δημοσιογράφου» Σωτήρη Καψώχα έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, την παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ αλλά και του ΕΣΡ, ενώ και εντός του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε εξέλιξη ένας πόλεμος με την ανταλλαγή δημοσίων μηνυμάτων όπως αυτά μεταξύ του διευθυντή του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Θανάση Καρτερού και του πρώην υπουργού Νίκου Φίλη.

Την ίδια στιγμή η παρέμβαση του Θανάση Καρτερού υπέρ του Καψώχα αλλά και τα όσα ο ίδιος έσπευσε να δηλώσει κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη επιβεβαιώνοντας την ύπαρξη ανοιχτής γραμμής μεταξύ Μαξίμου και ΕΡΤ