ΓΔ: 891,69 6,92 (0,78 %)

Τζίρος: 69,94 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 1989η
Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021

ΓΔ: 891,69 6,92 (0,78 %)

Τζίρος: 69,94 εκατ. €   RT

Ν. Ρωμανός: «Ήθελαν να φύγουμε από το MeToo γιατί έχει τη σφραγίδα του Κυρ. Μητσοτάκη»

Ν. Ρωμανός: «Ήθελαν να φύγουμε από το MeToo γιατί έχει τη σφραγίδα του Κυρ. Μητσοτάκη»

«Ήθελαν να φύγουμε από το MeToo γιατί το MeToo έχει τη σφραγίδα της ΝΔ, έχει τη σφραγίδα του Κυριάκου Μητσοτάκη», δήλωσε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός.

Μιλώντας στον ρ/σ Παραπολιτικά, ο κ. Ρωμανός επισήμανε ότι «για να είμαστε ειλικρινείς το ελληνικό MeToo έχει τη σφραγίδα του υφυπουργού αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, καθώς στη δική του ημερίδα άνοιξε το στόμα της η Σοφία Μπεκατώρου και βοήθησε πάρα πολλά ακόμα στόματα να ανοίξουν».

«Εκτός από αυτό είχαμε μια σειρά θεσμικών παρεμβάσεων που βοήθησαν να αρχίσουν να ανοίγουν στόματα άρα επί αυτής της κυβέρνησης ξεκίνησε η κάθαρση», υπογράμμισε ο κ. Ρωμανός.

Αναφερόμενος στο επίπεδο διαλόγου για τα θέματα της επικαιρότητας, με ενορχηστρωμένες και μαζικές επιθέσεις στο διαδίκτυο κατά του πρωθυπουργού, της ΝΔ και της υπουργού Λ. Μενδώνη, με αφορμή την υπόθεση Λιγνάδη, επισήμανε πως «αν δει κανείς τι καταφέρνουν με αυτό το μόνο που καταφέρανε είναι να φύγει η συζήτηση από το MeToo, να σταματήσουμε να ασχολούμαστε από το MeToo, να πάμε από το MeToo στο ‘’Μενδώνη παραιτήσου’’ και από το ‘Μενδώνη παραιτήσου»’’ προσπάθησαν να μας κάνουν να πάμε στο ‘’ΝΔ παιδεραστές’’».

Όπως επισήμανε ο κ. Ρωμανός, «την Πέμπτη με πρόταση δική μας ανοίγει η ουσιαστική συζήτηση ούτως ώστε να δούμε ακριβώς πως βλέπει η κάθε πλευρά αυτό το θέμα, τι προτείνει, πως θα βελτιωθεί το θεσμικό και νομικό πλαίσιο ούτως ώστε ακριβώς να μην έχουμε τέτοια φαινόμενα στο μέλλον και να υπάρχουν οι συνθήκες ούτως ώστε τα φαινόμενα αυτά να αποκαλύπτονται και να παίρνουν το δρόμο της Δικαιοσύνης».

Για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο συγκεκριμένο θέμα, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ ανέφερε «ότι αυτό που είδανε είναι πως προφανώς αυτή η στρατηγική, δηλαδή ο αποτροπιασμός που δημιουργείται από όποιον ακούσει όλες αυτές τις αποκαλύψεις, να κατευθυνθεί σε έναν πολιτικό χώρο. Αυτό ξεκίνησαν να κάνουν κλιμακωτά φτάνοντας στα αίσχη του Σαββατοκύριακου και αυτό έχει χτιστεί εργαλειοποιώντας ένα χώρο, όχι ολόκληρο το χώρο, συγκεκριμένους ανθρώπους από αυτό το χώρο οι οποίοι είχανε μια κριτική για άλλα θέματα για την κα Μενδώνη».