Ν. Ρωμανός: Η κ. Νοτοπούλου παραδέχθηκε ότι διέπραξε απάτη

Παρασκευή 07 Σεπτεμβρίου 2018, 14:44
-A +A
Ν. Ρωμανός: Η κ. Νοτοπούλου παραδέχθηκε ότι διέπραξε απάτη

Για μια καλοστημένη απάτη στην οποία μετείχε και η ίδια κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, σε συνέχεια των δηλώσεων της νέας υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης, Κατερίνας Νοτοπούλου ότι δεν εργάστηκε ως καθαρίστρια, αλλά στο περίπτερο Τουρισμού.

Όπως σημειώνει ο κ. Ρωμανός, «η συνέντευξη της νέας υφυπουργού Μακεδονίας - Θράκης αποκάλυψε χθες μια καλοστημένη απάτη στην οποία μετείχε και η ίδια. Η κ. Νοτοπούλου παραδέχθηκε ότι τρύπωσε στο Δήμο Θεσσαλονίκης ως συμβασιούχος καθαρίστρια, αλλά δεν έκανε ποτέ αυτή τη δουλειά καθώς είχε συμφωνήσει από πριν να βολευτεί σε θέση γραφείου». 
 
Και προσθέτει: «Μια εργαζόμενη στην καθαριότητα, προφανώς μπορεί να γίνει υπουργός. Όπως και κάθε νέος άνθρωπος που κρίνει ο πρωθυπουργός ότι μπορεί να μετέχει στο υπουργικό συμβούλιο. Όχι όμως η κ. Νοτοπούλου, η οποία διέπραξε απάτη. Διότι αυτό που παραδέχθηκε στη συνέντευξή της είναι ότι εκμεταλλεύτηκε τις ελλείψεις που υπάρχουν στην καθαριότητα για να μπει από το παράθυρο σε θέση γραφείου του Δήμου Θεσσαλονίκης».

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα