Ν. Παππάς: Στο τέλος της τετραετίας οι εθνικές εκλογές

Ν. Παππάς: Στο τέλος της τετραετίας οι εθνικές εκλογές

Bέβαιος πως το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών θα είναι θετικό για τον ΣΥΡΙΖΑ και ότι οι εθνικές εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, εμφανίστηκε ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς. 

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Ν. Παππάς επεσήμανε πως μετά από πολλά χρόνια που συζητούσαμε για τις περικοπές, πλέον μιλάμε για το πόσα (χρήματα) και πώς πρέπει να δίνονται, αναφερόμενος στα θετικά μέτρα της κυβέρνησης.  Επισημαίνοντας την αύξηση του κατώτατου μισθού και τις συλλογικές διαπραγματεύσεις, ο κ. Παππάς τόνισε πως έχουν γίνει πλέον θετικά βήματα στην αγορά εργασίας. Εκτίμησε πως τα δημοσιονομικά περιθώρια θα βελτιωθούν κι άλλο στο προσεχές διάστημα, δίνοντας τη δυνατότητα για περαιτέρω ελαφρύνσεις.

Ερωτηθείς σχετικά με τα χρήματα που έλαβαν οι συνταξιούχοι, ο Νίκος Παππάς τόνισε πως είναι 13η σύνταξη και όχι επίδομα, όπως υποστήριξε η Αντιπολίτευση.

Αναφερόμενος στις προσεχείς εκλογές, δήλωσε βέβαιος πως το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών θα είναι θετικό για τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν θέλησε καν να συζητήσει το ενδεχόμενο ήττας του κυβερνώντος κόμματος. «Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της 4ετίας. Αυτό είναι απολύτως σίγουρο», είπε.

Σε ερώτηση του Γιώργου Παπαδάκη για το αν υπάρχουν σκέψεις για κάλπες στις 30 Ιουνίου, ο Υπουργός ΨΗΠΤΕ απάντησε αρνητικά, ωστόσο συμπλήρωσε πως ακόμη και αν υπήρχαν δε θα το αποκάλυπτε σε μία πρωινή εκπομπή.

Ολοκληρώνοντας τη συνέντευξη που παραχώρησε, ο Νίκος Παππάς είπε πως η Κυβέρνηση φιλοδοξεί να συνεχίσει το έργο της. «Θέλουμε να συνεχίσουμε στη θετική πορεία που έχει πάρει η απασχόληση», δήλωσε χαρακτηριστικά.