Ν. Παππάς σε ΝΔ: «Καλά Χριστούγεννα, να δω πως θα πάτε στα χωριά σας»

Ν. Παππάς σε ΝΔ: «Καλά Χριστούγεννα, να δω πως θα πάτε στα χωριά σας»

Τον μουτζούρη στη ΝΔ προσπάθησε να δώσει ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του στην Ολομέλεια. Μάλιστα, αφού ευχήθηκε στους βουλευτές της ΝΔ «καλά Χριστούγεννα», τόνισε: «Καλή τύχη στις περιφέρειές σας όταν θα πάτε να εξηγήσετε τι κάνατε όταν καταψηφίσατε την τροπολογία για την 13η σύνταξη».

Την ίδια ώρα, χαιρέτισε την απόφαση του ΚΚΕ και του ΠΑΣΟΚ να υπερψηφίσουν την εν λόγω διάταξης λέγοντας: «Θα χαιρετίσουμε γενναία τη στάση του ΚΚΕ και του ΠΑΣΟΚ που ασκούν δομική αντιπολίτευση, αλλά και τη  δήλωση της κ.  Γεννηματά από τις Βρυξέλλες που είπε ότι η πολιτική Σόιμπλε είναι ενάντια στον ελληνικό λαό».

Σε ότι αφορά τα πρωτογενή πλεονάσματα κάλεσε την ΝΔ να περιμένει και μετά να προχωρήσει σε κριτική. «Κομίζονται σενάρια που έρχονται χωρίς υπογεγραμμένη σύμφωνη γνώμη για 3,5% πλεονάσματα, εσείς που έχετε υπογράψει 4 και 5%», σημείωσε χαρακτηριστικά και προσέθεσε ότι «η προπαγάνδα για νέα μέτρα έχει και όρια».

Επανερχόμενος στη στάση της Νέας Δημοκρατίας την κατηγόρησε ότι η στράτευσή της δεν ήταν ''μένουμε Ευρώπη'', αλλά ήταν «να μείνει η Ευρώπη ως έχει, δηλαδή ως  η Ευρώπη της λιτότητας.  «Αυτή τη μάχη θα τη χάσουν στην Ευρώπη, γιατί η ελληνική κυβέρνηση θα κερδίσει τη μάχη», κατέληξε.

Αλέξανδρος Διαμάντης