Ν. Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ συσπειρώνει τον κόσμο μετά την τριπλή αποτυχία της κυβέρνησης

Ν. Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ συσπειρώνει τον κόσμο μετά την τριπλή αποτυχία της κυβέρνησης

Συσπείρωση των πολιτών γύρω από τον ΣΥΡΙΖΑ «βλέπει» ο Νίκος Παππάς, καθώς όπως υποστηρίζει σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Kontranews, η κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέτυχαν με την «νέα έξαρση της πανδημίας, την καταστροφή της οικονομίας, όπως και την οπισθοχώρηση στα εθνικά θέματα».  

«Η κοινωνία βρίσκεται, πλέον, ενώπιον καθαρών πολιτικών διλημμάτων, τα οποία δεν υπήρχαν τους προηγούμενους μήνες.

Τα σημάδια των αποτυχιών Μητσοτάκη πυκνώνουν. Μεγάλα στρώματα του πληθυσμού συσσωρεύουν τη δυσαρέσκειά τους. Κοινωνικές ομάδες που πέρυσι πήγαν στην κάλπη της ΝΔ διαρρηγνύουν τους δεσμούς τους με το κόμμα.  Οι δημοσκοπήσεις έκαναν περίπου τις ίδιες προβλέψεις για τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία και πριν τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, υποεκτιμώντας τη δυναμική του, κάτι που φάνηκε στην κάλπη. Ας μην προτρέχουν κάποιοι, δηλαδή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία συσπειρώνει πλέον τον κόσμο που ζητά πολιτική αλλαγή. Μια αλλαγή που ακολουθεί πάντα τους οικονομικούς κλυδωνισμούς», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παππάς. 

Σε ό,τι αφορά τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ότι ο διάλογος στα κόμματα είναι θεμιτός, αρκεί να εξαντλείται στα όργανα και μόνο σε περιπτώσεις οριακές να διατυπώνονται δημόσια διαφωνίες.