Ν. Παππάς: Ευελπιστούμε η διαφορά να είναι μικρότερη από τα exit polls

Ν. Παππάς: Ευελπιστούμε η διαφορά να είναι μικρότερη από τα exit polls

Την ελπίδα, η διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών 2019 ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να είναι μικρότερη από αυτήν που δημοσίευσαν τα exit polls εξέφρασε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN TV ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και υποστήριξε ότι όταν το κόμμα του ανέλαβε την κυβέρνηση είχε πολλά ανοιχτά ζητήματα να λύσει...

Συγκεκριμένα, ο κ. Παππάς, αρχικά ανέφερε ότι στο παρελθόν υπήρξαν σοβαρά ζητήματα στη διεξαγωγή των δημοσκοπήσεων, αλλά παραδέχτηκε ότι τώρα η ΝΔ «απ'' ότι φαίνεται, έχει συγκεντρώσει περισσότερες ψήφους».

Ο υπουργός και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε λέγοντας ότι «ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι η διαφορά θα είναι μικρότερη από αυτή που καταγράφεται στα exit polls» και προέβη σε μια αισιόδοξη πρόβλεψη ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ θα σπάσει το όριο των προβλέψεων».

Ο κ. Παππάς υποστήριξε ότι η εκτίμηση των exit polls δείχνει πως «υπάρχει ανασύσταση ενός νέου διπολισμού, που στην πορεία προς τις εκλογές θα πάρει πιο έντονα προγραμματικά χαρακτηριστικά», ενώ έκανε λόγο για πολλά ανοιχτά ζητήματα που πρέπει να λύσει ο ΣΥΡΙΖΑ.