Ν. Μπακογιάννη: Θα κάνουμε τον Κυρ. Μητσοτάκη τον καλύτερο πρωθυπουργό της Ελλάδας

Ν. Μπακογιάννη: Θα κάνουμε τον Κυρ. Μητσοτάκη τον καλύτερο πρωθυπουργό της Ελλάδας

Με μία ομιλία , από την οποία δεν έλειψαν οι προσωπικές αναφορές αλλά και η έντονη συναισθηματική φόρτιση, η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε στην απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην συμπεριλάβει μέλη της οικογενειάς του στην κυβέρνηση της ΝΔ. 

“Κατανοώ και σέβομαι το σκεπτικό της απόφασης και τον συμβολισμό της. Εχω δώσει μάχες για την παράταξη. Εχω τιμηθεί από την παράταξη και το λαό , αισθάνομαι περήφανη. Εχω αποδείξει στη διαδρομή μου ότι ποτέ δε φοβήθηκα να πολεμήσω για τα πιστεύω μου. Ακομα και όταν κάποτε έλεγαν ότι είχα μείνει μόνη, αλλά δεν ήμουν.Είμαι κόρη του μεγαλύτερου Ελληνα κοινοβουλευτικού, του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.  Μεγάλωσα με την αντίληψη ότι η υψηλότερη τιμή είναι αυτή του βουλευτή.

Σας υπόσχομαι ένα πράγμα. Θα δώσω όλες τις δυνάμεις μου για να κερδίσουμε. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από αυτόν της πανστρατιάς. Θα κάνουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό της Ελλάδας.  Τον καλύτερο πρωθυπουργό της Ελλάδας” τόνισε η κυρία Μπακογιάννη, την οποία χειροκρότησαν όρθιοι οι σύνεδροι. 


Γιάννης Τρουπής