Ν. Κοτζιάς: Συκοφαντίες του κοινού ποινικού δικαίου τα περί χρηματισμού από Σόρρος

Ν. Κοτζιάς: Συκοφαντίες του κοινού ποινικού δικαίου τα περί χρηματισμού από Σόρρος

Για «σφαίρες και σακούλες με αίματα» και για «απειλές-ύβρεις», κάνει λόγο με ανάρτησή του στο twitter ο πρώην υπουργός εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, μετά την αναφορά της ΝΔ που ζητούσε με ανακοίνωσή της από τον κ. Καμμένο να εξηγήσει «τι ξέρει για το χρηματισμό του κ. Κοτζιά από εταιρεία του Τζωρτζ Σόρρος που ο ίδιος κατήγγειλε στο υπουργικό συμβούλιο».

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, με αφορμή ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που προηγήθηκε με αναφορά στον ίδιο χαρακτήρισε «συκοφαντίες του κοινού ποινικού δικαίου» τις αναφορές περί χρηματισμού του από τον Τζωρτζ Σόρρος, στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΔ ως απάντηση στον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο και έκανε λόγο για «σφαίρες και σακούλες με αίματα» και για «απειλές-ύβρεις».

Συγκεκριμένα ανέγραψε στο Twitter: «Η άθλια ΝΔ αναπαράγει συκοφαντίες του κοινού ποινικού δικαίου.Μετά τις σφαίρες και σακουλες με αίματα, αρχισαν οι απειλές-ύβρεις για την ηθική μου ακεραιότητα. Για να τελειώνουμε όλες αυτές οι απειλές-εκβιασμοί στρεφονται εναντια στη δημοκρατία και τις έχω στείλει στην εισαγγελία.»