Κυριακή 14 Απριλίου 2019, 18:37

-A +A

Ν. Ηλιόπουλος: Τα Εξάρχεια είναι γειτονιά ιδεών και τέχνης

Κυριακή 14 Απριλίου 2019, 18:37
Ν. Ηλιόπουλος: Τα Εξάρχεια είναι γειτονιά ιδεών και τέχνης
-A +A

Ως μια γειτονιά νεολαίας, ιδεών και τέχνης παρουσίασε τα Εξάρχεια ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος στην προσπάθειά του, όπως ο ίδιος σημειώνει, να γίνει «πιο συγκεκριμένος» στις τοποθετήσεις του για την περιοχή, λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη που χαρακτήρισε την περιοχή «κέντρο τέχνης και πολιτισμού».

Ο κ. Ηλιόπουλος με ανάρτησή του στο Facebook τόνισε πως τα Εξάρχεια είναι μια γειτονιά που δεν χωράνε φασίστες, οργανωμένα -νόμιμα ή μη- οικονομικά συμφέροντα, σκοτεινές συμμορίες και φανερές διαπλοκές. 

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Ηλιόπουλου:

«Ο Δήμος Αθηναίων εγκατέλειψε τις πίσω αυλές της Αθήνας. Και το ξέρω καλά αυτό. Γιατί περπατάω στην Αχαρνών, ψωνίζω στη Λιοσίων, ζω στα Κάτω Πατήσια. Και ομολογώ ότι κάθε φορά που κάποιος με ρωτάει με πονηρό ύφος "Ηλιόπουλε, τι λες για την ασφάλεια;", έχω τον πειρασμό να του πω "Έλα να πάμε μια βόλτα να σου δείξω".
Αλλά για να τελειώνουμε με το αστείο ότι η αριστερά, η ανοιχτή πόλη, ο Ηλιόπουλος και ούτω καθεξής έχουν "ανασφάλεια" να μιλήσουν για τα Εξάρχεια, ας γίνουμε πιο συγκεκριμένοι. Τα Εξάρχεια είναι μία από τις γειτονιές μας. Τις γειτονιές της δικής μας Αθήνας. Τις γειτονιές στις οποίες δεν χωράνε φασίστες, οργανωμένα -νόμιμα ή μη- οικονομικά συμφέροντα, σκοτεινές συμμορίες και φανερές διαπλοκές.
Για μας τα Εξάρχεια από την αρχή είναι μια γειτονιά νεολαίας, ιδεών και τέχνης. Και για να το επιτύχουμε, έχουμε συγκεκριμένο σχέδιο».

 

 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα