Ν. Φίλης: «Με ενοχλεί να εμφανίζονται πρόσωπα καταδικασμένα από το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ»

Ν. Φίλης: «Με ενοχλεί να εμφανίζονται πρόσωπα καταδικασμένα από το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ»

Αρνητική κριτική για τον τρόπο διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ που επιδιώκεται από τον Αλέξη Τσίπρα άσκησε με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Νίκος Φίλης, σχολιάζοντας τις προσχωρήσεις στελεχών από το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. «Με ενοχλεί να εμφανίζονται πρόσωπα καταδικασμένα ακόμα και από το ΠΑΣΟΚ», τόνισε.

 Όπως είπε ο Νίκος Φίλης στο «Θέμα 104,6», σχολιάζοντας τις προσχωρήσεις στελεχών από το ΠΑΣΟΚ «και εμένα μια εικόνα όπου στο προσκήνιο έρχονται πρόσωπα που στο παρελθόν έχουν ταυτιστεί με πολιτικές που μας οδήγησαν στην κρίση δεν μου αρέσει. Με ενοχλεί και πολιτικά και αισθητικά μια εικόνα που πρόσωπα ακόμα και από το ΠΑΣΟΚ καταδικασμένα εμφανίζονται σήμερα στο πολιτικό προσκήνιο».

«Πρέπει να είναι αμφίπλευρη και να υπηρετεί συγκεκριμένες αξίες και πρόγραμμα, αλλιώς δεν είναι διεύρυνση», συμπλήρωσε, ενώ ερωτηθείς για το φάσμα της διεύρυνσης ο Νίκος Φίλης είπε ότι πιστεύει πως υπάρχει ένα μεγάλο τόξο από το προοδευτικό κέντρο, διατρέχει το σύνολο της αριστεράς και καταλήγει στο ευρύ φάσμα της αμφισβήτησης, «αρκεί να μην έχει σχέση με τη βία».