Ν. Δένδιας: Ό,τι κάνει η κυβέρνηση γίνεται για το εσωτερικό ακροατήριο

Ν. Δένδιας: Ό,τι κάνει η κυβέρνηση γίνεται για το εσωτερικό ακροατήριο

Κριτική στην κυβέρνηση για τον τρόπο που χειρίζεται τα εθνικά θέματα και για το ότι δε δίνει προτεραιότητα σε αυτά, άσκησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Δένδιας.

Ειδικότερα, ο βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στον realfm, τόνισε πως «η εθνική γραμμή είναι υποχρέωση και καθήκον της εκάστοτε κυβέρνησης. Αυτό προϋποθέτει, για τη συναίνεση όχι μόνο της αντιπολίτευσης αλλά και της κοινωνίας, η κυβέρνηση να μιλά με τρόπο που επιτρέπει συζητήσεις και συναινέσεις. Αυτό δεν υπάρχει σαν παράμετρος για την ελληνική κυβέρνηση» ενώ στη συνέχεια σημείωσε πως «αυτή η κυβέρνηση μάλλον κάνει το αντίθετο. Πάντα ό,τι κάνει γίνεται για το εσωτερικό ακροατήριο και το εσωτερικό μέτωπο, νομίζω τα εθνικά θέματα δεν τα βάζει σε μεγάλη προτεραιότητα, τουλάχιστον αυτή την αίσθηση μας δίνει».

Κληθείς να σχολιάσει τη στάση της Τουρκίας, ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο κ. Δένδιας καταλόγισε ευθύνες στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ λέγοντας πως «η στάση της Τουρκίας είναι απαράδεκτη μεν, αναμενόμενη δε» και συμπλήρωσε πως «χρεώνω την ελληνική κυβέρνηση με την ευθύνη της κακής αντίληψης για τη συγκυρία και της πλήρους άγνοιας για τους απαραίτητους χειρισμούς. Ούτε εθνική ομοψυχία δημιούργησαν, ούτε κατάλαβαν το παιχνίδι της Τουρκίας και προέβησαν σε ενέργειες που ευθέως έδωσαν στον Εrdogan τη δυνατότητα να μας δημιουργεί θέματα», κατέληξε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Φωτογραφία: Intime News