Ν. Χαρδαλιάς: Άδικα και αβάσιμα τα δημοσιεύματα για τον ΕΟΔΥ

Ν. Χαρδαλιάς: Άδικα και αβάσιμα τα δημοσιεύματα για τον ΕΟΔΥ

Άδικα και αβάσιμα χαρακτήρισε ο Νίκος Χαρδαλιάς, τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε δύο μητρώα καταγραφής κρουσμάτων κορονοϊού, τονίζοντας ότι το μόνο που υπάρχει είναι η κοινή προσπάθεια και η αγωνία μας». «Αδιαφορούμε για δημοσιεύματα που επιχειρούν να προκαλέσουν εσωστρέφεια και βέβαια έχουν πολιτικά κίνητρα. Όλοι μαζί συνεχίζουμε», πρόσθεσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Μιλώντας η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα, ο κ. Χαρδαλιάς αναφέρθηκε και στις περιοχές με υψηλό επιδημιολογικό φορτίο ενώ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την περιφερειακή ενότητα της Πέλλας.

«Το φορτίο δεν είναι το ίδιο σε όλη τη χώρα. Ιδιαίτερα θα αναφερθώ στην Πιερία, όπου τα τελευταία 24ωρα αυξάνεται. Η τήρηρη των μέτρων είναι επιβεβλημένη» δήλωσε και συνέχισε: «Αυτό δεν σημαίνει ότι στις υπόλοιπες περιοχές μπορούμε να χαλαρώσουμε. Παραμένουν και τηρούνται τα μέτρα».

«Θα θέλαμε να τονίσουμε τη σημασία τήρησης των μέτρων. Στις Γιορτές που ξεκινούν τον Δεκέμβριο. Φέτος οι γιορτές θα είναι διαφορετικές. Οι κάτοικοι της Πάτρας ένωσαν τις φωνές τους από τα σπίτια τους. Επισκέψεις σε σπίτια φίλων ή συγγενών, δεν πρέπει να γίνουν», δήλωσε επίσης ο κ. Χαρδαλιάς.