«Τέλος τα φτηνά πολιτικά παιχνίδια - Η Λυκούδη δεν είναι χρυσαυγίτισσα»

«Τέλος τα φτηνά πολιτικά παιχνίδια - Η Λυκούδη δεν είναι χρυσαυγίτισσα»

Σε έντονο ύφος η απαντητική ανακοίνωση του Δημάρχου Αθηναίων, Κ. Μπακογιάννη σχετικά με την Ινές Δήμητρα Αγγελή-Λυκούδη, αναφέροντας ότι «είχε την ευαισθησία να παραιτηθεί από ευθιξία, από τη θέση της εντεταλμένης Συμβούλου για το παιδί, για λόγους συμβολικούς». Είχε προηγηθεί ανάρτηση του Νάσου Ηλιόπουλου στην οποία μεταξύ άλλων αναφερόταν σε σχέσεις της κας Λυκούδη με την Χρυσή Αυγή. 

Με ανακοίνωση που τιτλοφορείται «Ο Νάσος Ηλιόπουλος κυνηγάει φαντάσματα», ο Δήμαρχος Αθηναιών αναφέρει πως η κα Λυκούδη «είχε την ευαισθησία να παραιτηθεί από ευθιξία, από τη θέση της εντεταλμένης Συμβούλου για το παιδί, για λόγους συμβολικούς», συμπληρώνοντας ότι χθες η κυρία Λυκούδη, εξελέγη στην θέση της προέδρου της «Αθηναϊκό Αέριο Α.Ε» με ψήφους εκπροσώπων και άλλων τεσσάρων δήμων, «αφού προηγουμένως είχε ψηφιστεί και από την παράταξη του κ. Ηλιόπουλου στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας».

Καταληκτικά ο κ. Μπακογιάννης αναφέρει: «Τέλος τα φτηνά πολιτικά παιχνίδια και η ανθρωποφαγία. Η κυρία Λυκούδη δεν είναι Χρυσαυγίτισσα. Το αποδεικνύει η συνολική πορεία της στο Δήμο Αθηναίων και άλλωστε, αν ήταν, δεν θα βρισκόταν ποτέ στην παράταξή μας», προσθέτοντας: «Κύριε Ηλιόπουλε, πάρτε επιτέλους μία απόφαση. Ή θα συγκρουστούμε με τα πραγματικά προβλήματα της πόλης ή με φαντάσματα». 

Είχε προηγηθεί η ανάρτηση του Νάσου Ηλιόπουλου, τιτλοφορούμενη «Η παραίτηση που κράτησε μια ημέρα», στην οποία μεταξύ άλλων αναφερόταν και στην παρουσία της κας Δήμητρας- Ινέζ Αγγελή- Λυκούδη το 2011, ως εκλεγμένης κοινοτικής συμβούλου, σε συγκέντρωση της Χρυσή Αυγή.