Μηνύματα στήριξης για μια μεγάλη εκλογική νίκη της ΝΔ από Κ. Καραμανλή και Α. Σαμαρά

Μηνύματα στήριξης για μια μεγάλη εκλογική νίκη της ΝΔ από Κ. Καραμανλή και Α. Σαμαρά

Τη στήριξή τους στην παράταξη που οδεύει προς τις εθνικές εκλογές με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έδωσα με δηλώσεις τους οι δύο πρώην πρωθυπουργοί της ΝΔ και πρώην πρόεδροι του κόμματος Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς κατά την είσοδό τους στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, όπου και θα παρακολουθήσουν την ομιλία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Κ. Καραμανλής δήλωσε ότι «Είμαστε όλοι εδώ για μια μεγάλη εκλογική νίκη της ΝΔ» και «για να στηρίξουμε την παράταξή μας στον αγώνα για μια μεγάλη εκλογική νίκη με στόχο την αποτελεσματική διακυβέρνηση και την ρωμαλέα ανάπτυξη προς όφελος όλων των Ελλήνων και πρωτίστως των οικονομικά ασθενέστερων»

Από την πλευρά του ο Αντώνης Σαμαράς, τόνισε ότι «πάμε όλοι για τη μεγάλη νίκη», αφήνοντας παράλληλα αιχμές για το σκοπιανό, σημειώνοντας ότι στέλνει το μήνυμα αυτό από τη «Μακεδονία, που δεν χαρίζεται, ούτε ξεπουλιέται».

Οι δυο πρώην πρωθυπουργοί, έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας της παράταξης, σε μια προεκλογική περίοδο που έχει αρχίσει ήδη αρχίζει και ο χρόνος προς τις εκλογές μετρά αντίστροφα.