Μη εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ ζήτησε ο Π. Γερουλάνος

Μη εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ ζήτησε ο Π. Γερουλάνος

Σε μη εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ ζήτησε να τοποθετηθεί ο Παύλος Γερουλάνος, «ώστε να δώσω σε όλη την Ελλάδα την πολιτική μάχη για τη νίκη των ιδεών μας», όπως τόνισε ο ίδιος σε δηλώσεις του.

«Ανεξάρτητα από την όποια απόφαση και εάν πάρει η ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής», υπογράμμισε ο κ. Γερουλάνος, «την οποία θα σεβαστώ απόλυτα, δηλώνω παρών και σε αυτήν την πολιτική, ιδεολογική και εκλογική μάχη αλλά και στις μάχες που θα δοθούν μετά τις εκλογές».

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι θα τηρήσει τη δέσμευσή του να παραμείνει στον δήμο Αθηναίων, «τιμώντας τους Αθηναίους και τις Αθηναίες που επέλεξαν να στηρίξουν με την ψήφο τους τον συνδυασμό ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ».

«Βρισκόμαστε για μια ακόμη μία φορά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Η πολιτική αποτυχία του Αλέξη Τσίπρα, τόσο στην κυβερνητική διαχείριση, όσο και στις όποιες διαδικασίες ανασυγκρότησης του προοδευτικού χώρου επιχείρησε, δημιουργεί την ανάγκη και την υποχρέωση σε όλους εμάς, που πιστεύουμε στην πολιτική ως δύναμη δημιουργίας, να δηλώσουμε παρών σε αυτή τη μάχη για την ενίσχυση του χώρου μας», επισήμανε ο κ. Γερουλάνος.

Φωτογραφία: Intimenews.gr