Μεταθέτουν τον Λιμενάρχη Ζακύνθου μετά την επίσκεψη από τον Κυρ. Μητσοτάκη;

Μεταθέτουν τον Λιμενάρχη Ζακύνθου μετά την επίσκεψη από τον Κυρ. Μητσοτάκη;

«Κομματική δίωξη» του Λιμενάρχη Ζακύνθου Νίκου Κοκκάλα από την κυβέρνηση αποκαλύπτει ο πρόεδρος της Νομαρχιακή Επιτροπή της ΝΟΔΕ, Διονύσης Καρδιανός.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λιμέναρχης Ζακύνθου μετατίθεται στην Κω από την υπηρεσία που προΐσταται τα τελευταία χρόνια, σε μια απόφαση που ήρθε έπειτα από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Λιμεναρχείο Ζακύνθου.

Σε ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δ. Καρδιανός αναφέρεται σε μικρόψυχη και εκδικητική απόφαση η οποία μεθοδεύτηκε από τον Βουλευτή Ζακύνθου και μέχρι πρότινος Υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή, ο οποίος ενοχλήθηκε από την επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στο Λιμεναρχείο.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο ermisnews.gr πρόκειται για απόφαση που υπέγραψε ο απερχόμενος Υπουργός Ναυτιλίας Π. Κουρουμπλή η οποία δεν έχει κοινοποιηθεί ακόμα στον Λιμενάρχη κ. Κοκκάλα, ώστε να τεθεί σε ισχύ, ωστόσο οι πληροφορίες έχουν προκαλέσει αναστάτωση στο νησί και θεωρείται βέβαιο πως όταν υλοποιηθεί θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Από την πλευρά του ο κ. Κοκκαλάς δεν ήθελε να προβεί σε κάποια δήλωση για την εξέλιξη, σημειώνοντας πως ο ίδιος πέρα από πληροφορίες δεν έχει κανένα έγγραφο στα χέρια του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Καρδιανού αναφέρει:

«Μικρόψυχος, εκδικητικός και ολίγιστος ακόμα και τις τελευταίες του ώρες ως υπουργός, ο Σταύρος Κοντονής, απέδειξε για μια ακόμη φορά το ποιόν του, μεθοδεύοντας και εκτελώντας την κομματική δίωξη του λιμενάρχη Ζακύνθου Νίκου Κοκκάλα, τον οποίο μεταθέτει στην Κω, επειδή δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ και επειδή «τόλμησε» να δεχθεί στο λιμεναρχείο τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Να είναι βέβαιος ο πρώην υπουργός και οι συν αυτώ πως οι καθεστωτικές του συμπεριφορές, οι κομματικές διώξεις και οι δικολαβίστικες απειλές του, δεν πρόκειται να μείνουν αναπάντητες.

Την απάντηση θα του την δώσει ο Ζακυνθινός λαός. Ο πρωθυπουργός τον άφησε εκτός κυβέρνησης, οι Ζακυνθινοί θα τον αφήσουν εκτός Βουλής.

Διονύσης Καρδιανός Μπούκιος
Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ζακύνθου».