«Μεμονωμένες» οι αντιδράσεις στο Κιλκίς, λέει ο Ν. Παππάς - Ματαιώθηκε η επίσκεψή του στη Βεργίνα

«Μεμονωμένες» οι αντιδράσεις στο Κιλκίς, λέει ο Ν. Παππάς - Ματαιώθηκε η επίσκεψή του στη Βεργίνα

Τη στιγμή που σύμφωνα με τοπικά Μέσα της Ημαθίας ματαιώθηκε η σημερινή επίσκεψη του Νίκου Παππά στη Βεργίνα, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής χαρακτήρισε «μεμονωμένες» τις αντιδράσεις των κατοίκων του Κιλκίς κατά τη χθεσινή του επίσκεψη στην περιοχή.

«Γνωστοί κύκλοι θέλουν τα μεμονωμένα φαινόμενα να τα μεγαλοποιούν και να αναδεικνύουν μια πραγματικότητα που δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που πραγματικό συνέβη. Οι διαμαρτυρίες στο χωριό έγιναν από δύο άτομα, ενώ στη βραδινή ομιλία ήταν βαριά 10 άτομα που διαμαρτυρήθηκαν», ανέφερε ο Νίκος Παππάς μιλώντας στον ρ/σ «στο Κόκκινο» σχετικά με την επίσκεψή του στο Κιλκίς και τυχόν διαμαρτυρίες κατοίκων της περιοχής.

Ο Νίκος Παππάς πρόσθεσε: «Η υποδοχή από τους κατοίκους ήταν πολύ καλή, ξεναγηθήκαμε στο λαογραφικό μουσείο. Κάθισα στο ίδιο τραπέζι με τους προέδρους των κοινοτήτων Ευζώνων και Ειδομένης, -δηλαδή με ανθρώπους που διαφωνούμε στο θέμα του Μακεδονικού- και συζητήσαμε για το πως οι κάτοικοι των χωριών θα έχουν πρόσβαση στο τηλεοπτικό σήμα, μέσω της δράσης Καθολική Τηλεοπτική Κάλυψη. Αυτοί που πουλούσαν "μακεδονικό σανό" στον κόσμο, τον είχαν αφήσει στο "μαύρο" και χωρίς τηλεοπτικό σήμα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός ΨΗΠΤΕ.

Πάντως παρά τους ισχυρισμούς του Ν. Παππά περί «μεμονωμένων» περιστατικών, εντύπωση προκαλεί η αναβολή της σημερινής επίσκεψης του υπουργού στη Βεργίνα. Σύμφωνα με το verianet.gr, η επίσκεψη ματαιώθηκε λόγω της ονομαστικής ψηφοφορίας στη Βουλή ενώ ο κ. Παππάς αναχώρησε εσπευσμένα από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης για Αθήνα για να παραστεί στη ψηφοφορία.