Μεγάλο προβάδισμα για Ν. Ταχιάο - Τρίτη η Νοτοπούλου

Μεγάλο προβάδισμα για Ν. Ταχιάο - Τρίτη η Νοτοπούλου

Μεγάλο προβάδισμα, άνω των 10 μονάδων, διατηρεί ο Νίκος Ταχιάος έναντι των ανθυποψηφίων του για τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Interview για το «Πρώτο ΘΕΜΑ», που διεξήχθη το διάστημα 20-23 Μαΐου.

Ειδικότερα, ο υποστηριζόμενος από τη Νέα Δημοκρατία υποψήφιος συγκεντρώνει ποσοστό 23,4% στην πρόθεση ψήφου, ακολουθούμενος από τον Γιώργο Ορφανό με 12,5%. Τρίτη έρχεται η Κατερίνα Νοτοπούλου, με ποσοστό 11,7%, ενώ ακολουθούν ο Σπύρος Βούγιας με 8,4%, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με 8,2% και ο Κώστας Ζέρβας με 6,4%.

Ο Ν. Ταχιάος διατηρεί ευρύ προβάδισμα έναντι της Κατερίνας Νοτοπούλου, σε περίπτωση που οι δυο τους περάσουν στον β'' γύρο των δημοτικών εκλογών της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος της ΝΔ έχει ποσοστό 49,7%, ενώ η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 21,9%.

Ο Ν. Ταχιάος έχει προβάδισμα και έναντι του Γιώργου Ορφανού, σε περίπτωση που οι δυο τους περάσουν στον δεύτερο γύρο, με37,6% έναντι 30%. Η Κ.Νοτοπούλου χάνει και σε περίπτωση αναμέτρησης με τον Γιώργο Ορφανό, ενώ ο Ν. Ταχιάος θα κέρδιζε και σε μια αναμέτρηση με αντίπαλο τον Σπύρο Βούγια.

Διαβάστε ακόμα:

-Opinion poll: Με 18% προηγείται η ΝΔ στη Θεσσαλονίκη