Με τον Βύρωνα Πολύδωρα η πρόταση του Ν. Βούτση για το ΕΣΡ

Με τον Βύρωνα Πολύδωρα η πρόταση του Ν. Βούτση για το ΕΣΡ

Με το όνομα του Βύρωνα Πολύδωρα ως προέδρου για το ΕΣΡ θα κατατεθεί το απόγευμα στη Διάσκεψη των Προέδρων η πρόταση του Νίκου Βούτση. Όπως έγινε γνωστό, κατόπιν της συνάντησης των δύο, ούτε η μία ούτε η άλλη πλευρά έδειξε διάθεση να κάνει πίσω και ως εκ τούτου οι φήμες περί παραίτησής του έπεσαν στο κενό. 

Ο κ. Πολύδωρας είπε ότι ο λόγος που δεν παραιτήθηκε είναι για να μην ερμηνευθεί ότι φοβάται, ενώ χαρακτήρισε ανούσιες, αβάσιμες και κακεντρεχείς τις επιθέσεις σε βάρος του. 

«Προχωράμε όπως είχαμε συνεννοηθεί. Θα τιμήσω την τιμή που μου έκαναν», δήλωσε συγκεκριμένα, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον προέδρο της Βουλής ο Β. Πολύδωρας, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν αποσύρει την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΕΣΡ.

Ο κ. Πολύδωρας διέψευσε ότι του ζητήθηκε να αποσύρει την υποψηφιότητά του τονίζοντας: «Δεν ήθελα να ερμηνευτεί η κίνησή μου αυτή, ότι δεν ήθελα να μείνω ή ότι φοβάμαι. Δεν φοβάμαι, ούτε τα τρολαρίσματα, ούτε όσα είπαν για μένα, τα οποία είναι αβάσιμα, ανούσια και κακεντρεχή και γεμάτα παραχαράξεις της ιστορίας, όπως ότι πρότεινα συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή. Αυτό που πρότεινα ήταν συνεννόηση, για προσέλκυση των 600 χιλιάδων ψηφοφόρων που είχαν φύγει από τη ΝΔ» επισήμανε ο Β.Πολύδωρας.

Διαβάστε ακόμα:

- Κ. Χρυσόγονος: Η κυβέρνηση δεν έχει παντρευτεί τον Πολύδωρα

- Π. Καμμένος: Δεν πρότεινα εγώ τον Πολύδωρα