Με Π. Πικραμμένο και Μ. Γιαννάκου η προεκλογική εκδήλωση του Δ. Τσιόδρα

Με Π. Πικραμμένο και Μ. Γιαννάκου η προεκλογική εκδήλωση του Δ. Τσιόδρα

Τη στήριξη του Παναγιώτη Πικραμμένου έχει ο εκπρόσωπος της υπηρεσιακής κυβέρνησής του, Δημήτρης Τσιόδρας, στη μάχη της Α'' Αθήνας με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ, όχι μόνο έδωσε το παρών στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Δ. Τσιόδρα, αλλά τον προλόγισε κιόλας ζητώντας να υποστηριχθεί.

«Με τον Δημήτρη ευνοϊκές συγκυρίες μας έφεραν κοντά και πολύ σύντομα διαπιστώσαμε ότι συμμεριζόμασταν τα ίδια ιδανικά, τις ίδιες αξίες και τις ίδιες αρχές» τόνισε. Θυμήθηκε μάλιστα διαφορετικά περιστατικά από την κυβερνητική θητεία. «Πιστεύω ότι ο Δημήτρης είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, ο οποίος αν τον τιμήσετε με τη ψήφο σας θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους, γιατί με την επιμονή του και την εργατικότητά του πραγματικά είναι από τα καλά στοιχεία που έχει η χώρα μας» έκλεισε την παρέμβασή του ο Π. Πικραμμένος.

Το λόγο πήρε στη συνέχεια η Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία έδωσε επίσης το παρόν.«Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Είχαμε συζητήσεις σε έκταση και σε βάθος για τα πολιτικά πράγματα και αυτό μου έδινε μεγάλη χαρά. Όταν αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα το συζήτησε μαζί μου και του είπα ότι ο κόσμος της ΝΔ θα δεχτεί με χαρά ένα πρόσωπο με φιλελεύθερες απόψεις που ενδιαφέρεται για την κοινωνική αποτελεσματικότητα» τόνισε η Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία έχει τοποθετηθεί στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ.

«Βλέπω ανθρώπους που θα του δώσουν την ευκαιρία να βρεθεί στο κοινοβούλιο. Θα είμαστε μαζί στο Κοινοβούλιο και πρέπει να ενισχύσουμε την ποιότητα» ανέφερε η πρώην υπουργός.

«Τον έζησα στην πιο κρίσιμη περίοδο της χώρας, πραγματικός μαχητής ο Δημήτρης, δούλευε ακατάπαυστα υπό συνθήκες διαρκούς κρίσης. Δοκιμάστηκε στα πολύ δύσκολα κι έδειξε επαγγελματισμό, σεμνότητα, πατριωτισμό και αποτελεσματικότητα. Θα ήταν ευτύχημα να έχει η Βουλή έναν άνθρωπο που δεν ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα στα εύκολα αλλά στα δύσκολα» ανέφερε στη δική του παρέμβαση ο καθηγητής Γ. Παγουλάτος. Χαιρετισμό έστειλε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ στην Α Αθήνας, Ν.Κακλαμάνης.

Στην προεκλογική εκδήλωση του Δ. Τσιόδρα, σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου, την οποία συντόνισε η δημοσιογράφος Έλλη Τριανταφύλλου, έδωσαν το παρών επίσης στελέχη του ευρύτερου κεντρώου χώρου, όπως ο Γκ. Χαρδούβελης και ο Β. Μαρκής, η πρύτανης του Παντείου Ισμήνη Κριάρη, ο επικεφαλής της Δράσης κι επίσης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ Θοδ. Σκυλακάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κατερίνα Γκαγκάκη, Χρ. Τεντόμας, Άννα Ροκοφύλλου, Σάκης Κολλάτος, Αποστολόπουλος Γιώργος, Βαφειάδης Νίκος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Κ. Αγγελάκη και Βλάχος Γιώργος, πολλοί διαμερισματικοί σύμβουλοι και πολλά στελέχη της ΝΔ.

τσιόδρας