Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019, 16:53

-A +A

Με καταληψίες μαθητές συνομίλησε ο Αλ. Τσίπρας στα Γρεβενά

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019, 16:53
Με καταληψίες μαθητές συνομίλησε ο Αλ. Τσίπρας στα Γρεβενά
-A +A

Με μαθητές Λυκείου που πραγματοποιούν κατάληψη αυτές τις μέρες στο σχολείο τους συνομίλησε ο Αλ. Τσίπρας προσερχόμενος σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στα Γρεβενά το πρωί της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ φτάνοντας στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Γρεβενών για να μιλήσει σε ανοιχτή συζήτηση του κόμματός του είχε μια σύντομη συνομιλία με μαθητές που έχουν βάλει «λουκέτο» στο Λύκειο τους, ενώ κατά τη συζήτηση που ακολούθησε ο κ. Τσίπρας, αναφερόμενα σε εκπαιδευτικά ζητήματα χαρακτήρισε ως εκδικητική τη στάση της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως απέναντι στην νέα γενιά, με την απόφασή της να καταργήσει τα πανεπιστημιακά τμήματα.

«Γκρεμίζει ό,τι θετικό κτίστηκε το προηγούμενο διάστημα», σημείωσε ο κ. Τσίπρας. 

Ο κ. Τσίπρας, μετά τη συζήτηση με φίλους και μέλη του κόμματός του, περπάτησε στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης, συνοδεία τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, και συνομίλησε με νέους.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Δυτική Μακεδονία, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στις 7:30 μ.μ. θα επισκεφθεί την πόλη της Κοζάνης όπου θα συμμετάσχει σε ανοικτή συνέλευση του κόμματος στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού.

 

 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα