Με δώρο ένα... Καλάσνικοφ αποχαιρέτισε τον Φώτη Κουβέλη ο Πάνος Καμμένος

Με δώρο ένα... Καλάσνικοφ αποχαιρέτισε τον Φώτη Κουβέλη ο Πάνος Καμμένος

Με έναν ευφάνταστο, ομολογουμένως, τρόπο αποχαιρέτισε ο Πάνος Καμμένος τον Φώτη Κουβέλη κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, καθώς ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δώρισε στον απερχόμενο αναπληρωτή υπουργό Εθνικής ''Αμυνας, ένα Καλάσνικοφ.

Στο πλαίσιο της τελετής ο υπουργός Εθνικής ''Αμυνας μίλησε για εξαιρετική και άριστη συνεργασία και συνύπαρξη με τον απελθόντα Φώτη Κουβέλη. «Υπηρετήσαμε την αποστολή που μας ανέθεσε ο πρωθυπουργός δια του ελληνικού λαού» πρόσθεσε. Υπενθύμισε δε, ότι «η συνύπαρξη μας ξεκίνησε με την περιπέτεια των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που είχε αίσιο τέλος».

Απευθυνόμενος στον νέο αναπληρωτή υπουργό Εθνικής ''Αμυνας, ο κ. Καμμένος σχολίασε ότι «εργασθήκαμε μαζί για να κτίσουμε αυτή την κυβέρνηση. Μπαίνουμε σε μία καινούργια εποχή κατά την οποία πρέπει να ελαφρύνουμε τις πληγές του ελληνικού λαού» πρόσθεσε και απευθυνόμενος προς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, των οποίων το ηθικό ουδέποτε κάμφθηκε, όπως είπε, τόνισε ότι «οφείλουμε πολύ σύντομα να αποδώσουμε τους καρπούς των θυσιών τους, να αποκαταστήσουμε τις τεράστιες απώλειες τους». Παράλληλα διαβεβαίωσε το νέο αναπληρωτή υπουργό Εθνικής ''Αμυνας ότι «μαζί θα έχουμε τη δυνατότητα να συνεργασθούμε για τη διευκόλυνση του έργου των Ενόπλων Δυνάμεων».
Ο υπουργός Εθνικής ''Αμυνας χαρακτήρισε τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ως τις καλύτερες του κόσμου, πιστές και οργανωμένες.

Από την πλευρά του ο απελθών υπουργός Εθνικής ''Αμυνας Φώτης Κουβέλης, απευθυνόμενος προς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, εξήρε την αποτελεσματικότητα, συνέπεια και ακρίβεια τους. «Δεν ήλθα εδώ πριν από 6 μήνες με καχυποψία. Στο υπουργείο είδα καθαρούς ανθρώπους καθαρά μάτια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κουβέλης έκανε λόγο για εξαιρετικά τιμητική συνεργασία με τον υπουργό Εθνικής ''Αμυνας ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο νέος αναπληρωτής υπουργός Εθνικής ''Αμυνας θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του στα νέα του καθήκοντα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία: Intimenews