«Μαζί»: Το ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης του υπουργικού έργου

«Μαζί»: Το ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης του υπουργικού έργου

Σκληρή δουλειά προκειμένου να επιτευχθούν το συντομότερο δυνατό οι στόχοι της νέας κυβέρνησης, ζήτησε από τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προς τους υπουργούς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε λόγο και για το νέο πληροφοριακό σύστημα ΜΑΖΙ το οποίο θα παρακολουθεί οριζόντια τις δράσεις των υπουργείων και της κυβέρνησης συνολικά.

«Δεν υπάρχει ούτε μία μέρα για χάσιμο. Γι' αυτό αλλάζουμε τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζουμε και υλοποιούμε τις πολιτικές μας. Δεν σταματάμε στην ψήφιση απλά ενός νόμου. Παρακολουθούμε την εφαρμογή του ώστε να διορθώνονται πιθανές αστοχίες. Όλοι όσοι έχουμε υλοποιήσει μεταρρυθμίσεις γνωρίζουμε ότι η ψήφιση ενός νόμου αποτελεί κατά κανόνα μόνο το πρώτο στάδιο και χρειάζεται συστηματική παρακολούθηση στη συνέχεια ώστε η μεταρρύθμιση να αφήσει πραγματικό αποτύπωμα στην καθημερινότητα του πολίτη», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

«Θα έχουμε ένα πρόσθετο «όπλο» σε αυτή μας την προσπάθεια, είναι το πληροφοριακό σύστημα ΜΑΖΙ. Μία μέθοδος που θα παρακολουθεί οριζόντια τις δράσεις των υπουργείων και της Κυβέρνησης συνολικά», κατέληξε.

Μαζί 1

Μαζί 2

Μαζί 3