Μαξίμου: Επίθεση στη ΝΔ αλλά ούτε λέξη για τον δικηγόρο των offshore

Μαξίμου: Επίθεση στη ΝΔ αλλά ούτε λέξη για τον δικηγόρο των offshore

Σε υψηλούς τόνους αλλά χωρίς λέξη για την ταμπακιέρα, απάντησε το Μέγαρο Μαξίμου στη Νέα Δημοκρατία για τον Κύπριο δικηγόρο εξπέρ των offshore που φέρεται να επισκέφθηκε το Μαξίμου και φωτογραφήθηκε κατά την αποχώρησή του από το κτίριο.

Το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού κάνει λόγο για "συνομωσιολογικά δημοσιεύματα και άσχετα πρόσωπα" δεν απαντά όμως στο ερώτημα της ΝΔ αν το συγκεκριμένο άτομο ήταν στο Μαξίμου και με ποιους συναντήθηκε.

Η ανακοίνωση:     

Στην προσπάθειά της να "βγάλει λαβράκι" για την ταυτότητα ανθρώπων που επισκέπτονται καθημερινά και δημόσια το Μέγαρο Μαξίμου, η Νέα Δημοκρατία έχει σπάσει όλα τα κοντέρ της σοβαρότητας και της γραφικότητας.

Το κόμμα του κ. Χριστοφοράκου, της Siemens και των τηλεφωνικών κέντρων, του κ. Παπασταύρου, των Panama Papers, της λίστας Λαγκάρντ και τις λίστες Μπόργιανς, των θαλασσοδανείων και των αθωωτικών τροπολογιών, προσπαθεί, να στήσει ένα αφήγημα διαπλοκής, γύρω από μια εταιρεία η οποία κατέχει διαφανώς και νομίμως πακέτο μετοχών της ΑΥΓΗΣ, μόλις (!) δεκατέσσερις (14) φορές μικρότερο από το περίφημο μη εξυπηρετούμενο δάνειο (θαλασσοδάνειο) του κ. Μητσοτάκη για τον Κήρυκα Χανίων.

Για να της βγει το αφήγημα, εξέδωσε σήμερα μια καταγέλαστη ανακοίνωση, στην οποία εμπλέκει συνομωσιολογικά δημοσιεύματα και άσχετα πρόσωπα.

Φιάσκο.
Ας συνεχίσουν να γίνονται διασκεδαστικοί...