Ματαίωσε την επίσκεψή του στη Λάρισα για την 25η Μαρτίου ο Νίκος Παππάς

Ματαίωσε την επίσκεψή του στη Λάρισα για την 25η Μαρτίου ο Νίκος Παππάς

Δεν θα μεταβεί τελικά στη Λάρισα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, ο οποίος αρχικά είχε οριστεί να εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου, επικαλούμενος οικογενειακός λόγους, ενώ μέχρι στιγμής ουδείς γνωρίζει ποιος θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση

Όπως αναφέρει το larissanet.gr επικοινωνώντας με συνεργάτες του υπουργού επιβεβαίωσε την εξέλιξη ματαίωσης της επίσκεψης, ενώ οι συγκεκριμένες πηγές επισημαίνουν ότι «γίνεται για καθαρά προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους».

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, θέλοντας να αποφύγουν τυχόν παρερμηνείες για την αλλαγή στο πρόγραμμα του κ. Παππά διευκρινίζουν ότι η απόφασή του είχε ληφθεί πριν υπάρξει ανακοίνωση εναντίον της έλευσής του και προσθέτουν ότι  «ο κ. Παππάς δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να βρεθεί στην περιφέρεια και να συνομιλήσει με τους κατοίκους. Άλλωστε πρόσφατα βρέθηκε στο Κιλκίς και στη Βέροια, σε δύο δύσκολες περιοχές, και παρά τις περιορισμένες αντιδράσεις, συνομίλησε με κατοίκους των περιοχών για έργα και παρεμβάσεις που θα γίνουν εκεί. Μάλιστα, συζήτησε και με τους πολίτες που διαφωνούν με τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Σύμφωνα με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ οι οικογενειακοί λόγοι που ματαιώνουν την επίσκεψη του κ. Παππά στη Λάρισα έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι θα παρακολουθήσει την παρέλαση σε περιοχή της Αττικής, όπου θα συμμετέχουν οικεία του πρόσωπα.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό ποιο στέλεχος θα αντικαταστήσει τον κ. Παππά και θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στην παρέλαση της Λάρισας.

Υπενθυμίζεται ότι συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη Μακεδονία, στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, παράλληλα με την παρέλαση για την 25η Μαρτίου, στην οποία θα εκπροσωπεί την κυβέρνηση ο Νίκος Παππάς, οργανώνεται στη θεσσαλική πόλη.