Ματαιώνει μέσω facebook τη συνάντηση με Ν. Μηταράκη o Κ. Μουτζούρης

Ματαιώνει μέσω facebook τη συνάντηση με Ν. Μηταράκη o Κ. Μουτζούρης

Με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, ματαίωσε την προγραμματισμένη συνάντησή του με τον Νότη Μηταράκη, κατηγορώντας την κυβέρνηση για αλλαγή στάσης αναφορικά με την επανέναρξη του διαλόγου για τη δημιουργία δομών στα νησιά.

Ειδικότερα, ο κ. Μουτζούρης υποστηρίζει ότι είχε συμφωνηθεί ο διάλογος για τις νέες δομές να ξεκινήσει από μηδενική βάση και ότι η κυβέρνηση δεν το πράττει.

Κυβερνητικές πηγές πάντως σχολιάζοντας την τοποθέτηση του κ. Μουτζούρη επισήμαναν ότι εμείς συνεχίζουμε κανονικά, προσθέτοντας πως όταν ήρθε η ώρα η τοπική αυτοδιοίκηση να υποδείξει χώρους για τα κλειστά κέντρα επέλεξε να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του κ. Μουτζούρη:

«Την Δευτέρα το πρωί συμφωνήθηκε σε δημόσια εκπομπή να "παγώσουν" τα μέτρα επιτάξεως εκτάσεων και νομοθετικού περιεχομένου έως την επόμενη εβδομάδα και να ξαναγίνει διάλογος από ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ. Τώρα το υπουργείο ισχυρίζεται, ότι το μόνο που αναμένει είναι "υπόδειξη θέσεων για τις νέες δομές". ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟ. Πρόκειται για εν συνεχεία αλλαγή στάσεως της. Ας μην περιμένει αδίκως!».