Μ. Πετσίτης: Έκλεισε τον λογαριασμό του στο Facebook μετά τον σάλο

Μ. Πετσίτης: Έκλεισε τον λογαριασμό του στο Facebook μετά τον σάλο

Όποιος αναζητήσει την προσωπική σελίδα του Μανώλη Πετσίτη στο facebook, πλέον δεν μπορεί να τη βρει. Ο στενός συνεργάτης του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά φαίνεται πως απενεργοποίησε τον λογαριασμό του στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου αποτυπωνόταν η καθημερινότητα του μέσω φωτογραφιών που ο ίδιος αναρτούσε.

Στην πλειονότητά τους οι φωτογραφίες έδειχναν χαλαρές στιγμές του από διακοπές, πίνοντας καφέ στο Κολωνάκι, ή διασκεδάζοντας σε κάποιο νυχτερινό κέντρο. 

Πληροφορίες θέλουν ο κ. Πετσίτης να απενεργοποίησε την προσωπική του σελίδα μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για την... αξιοζήλευτη πορεία του Μ. Πετσίτη ειδικά την περίοδο που μεσολάβησε μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μέχρι τις εκλογές τα εισοδήματά του κ. Πετσίτη ήταν πενιχρά, μετά τις εκλογές ο κ. Πετσίτης παρέμεινε στον περιβάλλοντα χώρο του Νίκου Παππά, όπως αποδεικνύουν και οι σχετικές φωτογραφίες από το εσωτερικό του Μεγάρου Μαξίμου.

Το σημαντικότερο είναι ότι μέσα σε δύο μόλις χρόνια, την περίοδο 2016 -2017, απέκτησε δηλωμένα έσοδα της τάξεως των 380 χιλιάδων ευρώ περίπου μέσα από υπηρεσίες που προσέφερε σε επιχειρηματίες και επιχειρήσεις, όπως η ELFE και ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha αλλά και εταιρείες που διοργανώνουν μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις.

Και αυτό την ώρα που μέχρι τις εκλογές τα εισοδήματά του ετησίως δεν υπερέβαιναν τα 5.000 ευρώ. Μάλιστα εμφανίζεται να διαμένει και σε βίλα στις παρυφές της Πεντέλης.