Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019, 12:29

-A +A

Μ. Ξενογιαννακοπούλου: Νόμιμο το δάνειο του Πολάκη - Στοχοποιήθηκε άδικα

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019, 12:29
Μ. Ξενογιαννακοπούλου: Νόμιμο το δάνειο του Πολάκη - Στοχοποιήθηκε άδικα
-A +A

Να δικαιολογεί τον Παύλο Πολάκη σχετικά με το δάνειο ύψους 100.000 που έλαβε από τη μη συστημική τράπεζα Attica Bank εμφανίστηκε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου καθώς, όπως τόνισε, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας «στοχοποιήθηκε άδικα για ένα νόμιμο δάνειο».

Για το θέμα της τηλεφωνικής επικοινωνίας του κ. Πολάκη, με τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, η κ. Ξενογιαννακοπούλου σημείωσε επίσης ότι «γίνεται τόση φασαρία περί θεσμικής εκτροπής, ενώ υπάρχουν στελέχη της ΝΔ, τα οποία κατηγορούν από το πρωί έως το βράδυ λειτουργούς της Δικαιοσύνης».

«Όταν το ΚΙΝΑΛ μετατοπίζεται συνεχώς κεντροδεξιά είναι φυσικό να υπάρχουν δυνάμεις, οι οποίες αποχωρούν γιατί νιώθουν ότι δεν εκφράζονται από τον συγκεκριμένο πολιτικό φορέα», δήλωσε στη συνέχεια η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης για την ένταξη των προερχόμενων από το ΠΑΣΟΚ, Θάνου Μωραΐτη και Άγγελου Τόλκα, στο κυβερνητικό σχήμα.

Η κ. Ξενογιαννακοπούλου, κατά την εμφάνισή της σε πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Open, απέρριψε τις κατηγορίες περί συναλλαγής και απέδωσε την αποχώρηση των ανωτέρω στο γεγονός ότι «αντιτίθενται στην προοπτική συμπόρευσης (του ΚΙΝΑΛ) με τις συντηρητικές δυνάμεις» και στην ανάγκη συγκρότησης ενός ευρύτερου προοδευτικού πόλου.

«Δεν μπορεί να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά για τις μεταγραφές. Δεν μπορεί να βλέπουμε άλλους βουλευτές από την Ένωση Κεντρώων και από το Ποτάμι να πηγαίνουν στο ΚΙΝΑΛ και εκεί να μην υπάρχει πρόβλημα και να είναι διεύρυνση του ΚΙΝΑΛ, και αντίθετα να υπάρχει πρόβλημα επειδή διαφωνούν κάποια στελέχη με τη γραμμή του κόμματος», τόνισε η υπουργός.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία intime news

 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα