Μ. Σπυράκη: Νέο κυβερνητικό αλαλούμ για την πΓΔΜ

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018, 23:12
-A +A
Μ. Σπυράκη: Νέο κυβερνητικό αλαλούμ για την πΓΔΜ

Αιχμές για την κυβέρνηση και την συμφωνία των Πρεσπών άφησαν κόμματα της αντιπολίτευσης μετά την μικρή συμμετοχή στο δημοψήφισμα της ΠΓΔΜ, που κατέστησε άκυρη την ψηφοφορία.

Για «κυβέρνηση αλαλούμ» έκανε λόγο μέσω του ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη με αφορμή την νέα διχογνωμία που εμφανίστηκε στους κόλπους των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σχετικά με το αποτέλεσμα της κάλπης.

Το ΥΠΕΞ ανακοίνωσε πως η Ελλάδα παραμένει «δεσμευμένη» στην συμφωνία των Πρεσπών, ενώ αντίθετα ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος έγραψε στο Twitter ότι η μικρή συμμετοχή στο δημοψήφισμα της γειτονικής χώρας ακυρώνει την συμφωνία.

«Το θέατρο πρέπει να τελειώσει καθώς είμαστε κυριολεκτικά στην εκπομπή ‘Ό,τι να’ ναι’» είπε, αναφερόμενη στην σατιρική εκπομπή του ΣΚΑΪ. Τόνισε ότι η ΝΔ ζήτα εκλογές πριν προχωρήσει η διαδικασία αναθεώρησης του Συντάγματος στη γειτονική χώρα, καθώς κάθε φάση που περνά δημιουργεί δεδομένα και παράγει αποτελέσματα. Επανέλαβε, επίσης, ότι η ΝΔ δεν θα κυρώσει την συμφωνία σε αυτήν ή την επόμενη Βουλή.

 

 

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα