Μ. Σπυράκη: Αμετανόητος ο Αλ. Τσίπρας προσπάθησε και σήμερα να διχάσει

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018, 20:27
-A +A
Μ. Σπυράκη: Αμετανόητος ο Αλ. Τσίπρας προσπάθησε και σήμερα να διχάσει

Το μόνο που απασχολεί τον Αλέξη Τσίπρα είναι να κρατηθεί στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ μετά την επερχόμενη ήττα του, αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε δηλωσή της, η κ. Σπυράκη ξεκαθαρίζει ότι στην αξιωματική αντιπολίτευση δεν θα ακολουθήσουν το δρόμο του Αλ. Τσίπρα, ο οποίος «αμετανόητος προσπάθησε και σήμερα να διχάσει», υποστηρίζοντας ότι «το μόνο που τον απασχολεί είναι να κρατηθεί στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ μετά την επερχόμενη ήττα του».

Αναλυτικά η δήλωση της Μ. Σπυράκη:

«Ο κ. Τσίπρας είναι μάλλον ο τελευταίος Έλληνας που βλέπει μόνο επιτυχίες σε όσα έκανε η κυβέρνησή του από τον Ιανουάριο του 2015. Αρνήθηκε να αναλάβει και πάλι οποιαδήποτε ευθύνη. Από τα δισεκατομμύρια που φόρτωσε στους Ελληνες με τους πειραματισμούς του μέχρι και την εθνική τραγωδία στο Μάτι.

Αμετανόητος προσπάθησε και σήμερα να διχάσει. Δεν θα τον ακολουθήσουμε. Οσους μήνες του απομένουν, όσα πρόσωπα και αν ανακυκλώσει στο ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνησή του, κανέναν πια δεν πείθει. Ούτε καν τους συντρόφους του που τον χειροκρότησαν σαν από υποχρέωση.

Η μόνη αλήθεια που είπε σήμερα ο κ. Τσίπρας είναι ότι το κόμμα του είναι πλέον η απόλυτη προτεραιότητά του. Είναι η απόδειξη ότι το μόνο που τον απασχολεί είναι να κρατηθεί στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ μετά την επερχόμενη ήττα του».

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα