Μ. Μπόλαρης: Δεν τελειώνει η λιτότητα από αύριο - Υπάρχουν ακόμα δεσμεύσεις

Μ. Μπόλαρης: Δεν τελειώνει η λιτότητα από αύριο - Υπάρχουν ακόμα δεσμεύσεις

Το γεγονός ότι η Ελλάδα «έχει δρόμο και χρειάζεται δουλειά» παραδέχτηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάρκος Μπόλαρης, ο οποίος σχετικά με την ολοκλήρωση του προγράμματος διάσωσης σχολίασε ότι «δεν μπορούμε να πούμε ότι τελειώνει η λιτότητα γιατί υπάρχουν δεσμεύσεις για τη χώρα».

Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6, σημείωσε πως «χρειαζόμαστε σύμφωνη γνώμη (σ.σ. της Τρόικας) σε καίρια ζητήματα. Υπάρχουν δεσμεύσεις που πρέπει να υλοποιήσουμε». 

«Έχουμε δρόμο για να βγούμε από την κρίση. Χρειαζόμαστε δουλειά για να αντιμετωπίσουμε τους παράγοντες που μας οδήγησαν στην κρίση. Δεν πρέπει να ξαναγυρίσουμε εκεί που ήμασταν» συμπλήρωσε ο κ. Μπόλαρης.

«Φυσικά θα υπάρξουν δυσκολίες μπροστά αλλά είμαστε εδώ για να τις αντιμετωπίσουμε» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επίσης μίλησε για έναν κυβερνητικό σχεδιασμό ο οποίος πρέπει να πηγαίνει κόντρα στη λιτότητα. Όπως διευκρίνισε, η λιτότητα δεν τελειώνει με την έξοδο από το πρόγραμμα, αλλά η κυβέρνηση σκοπεύει - όπως δήλωσε ο Μ. Μπόλαρης - να βάλει τέλος στις «πολιτικές λιτότητας».

«Δεν είναι για πανηγύρια, είμαστε ευχαριστημένοι. Οι παλαιότεροι μιλούσαν για χαρμολύπη. Έχουμε και τα τραγικά γεγονότα του Ιουλίου» επισήμανε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ένα από τα πιο συντριπτικά πλεονεκτήματα είναι η νέα γενιά των μορφωμένων Ελλήνων και γι'' αυτό τόνισε ότι «πρέπει να χτίσουμε έναν σχεδιασμό που τους αφορά, να χτίσουμε ένα νέο παραγωγικό πρότυπο για τη χώρα, αλλάζοντας και τον δημόσιο τομέα».

«Έγιναν πράγματα που αποτυπώνονται στον τομέα της οικονομίας», σχολίασε ο βουλευτής και πρόσθεσε «Εχουν δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας; έχουμε ανάπτυξη; φτάνει αυτό; Δεν φτάνει, πρέπει να συνεχίσουμε».