Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015, 10:04

-A +A

Μ. Γιαννάκου: Δεν θα πάρω δημόσια θέση υπέρ Μεϊμαράκη ή Μητσοτάκη

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015, 10:04
-A +A

Την πρόθεσή της να μην πάρει δημόσια θέση υπέρ της υποψηφιότητας του Ευάγγελου Μεϊμαράκη ή του Κυριάκου Μητσοτάκη για την προεδρία της ΝΔ επανέλαβε η πρώην υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου στο Mega.

Είπε πως είναι θετικό το γεγονός ότι και οι δυο υποψήφιοι συγκεντρώνουν καλά χαρακτηριστικά ενώ αναφερόμενη στην ανανέωση τόνισε πως "έχει νόημα και μέσα από το κόμμα".

Απέδωσε μάλιστα την αδυναμία προσέλκυσης στις τάξεις της ΝΔ κατά καιρούς ανθρώπων των επιστημών που μπορούν να προσφέρουν με την γνώση τους στο ότι επιχειρείται ορισμένες φορές να έρθουν στελέχη "φυτευτά" προ των εκλογών και να τοποθετούνται σε θέσεις δίχως εμπειρία, τριβή με το κόμμα ή εισφορά βάση ικανοτήτων.

Η κα Γιαννάκου σημείωσε με έμφαση ότι η Νέα Δημοκρατία πρέπει να είναι ένα κόμμα δημοκρατικό και να βρίσκεται σε "συνεχή διάλογο ουσίας" εξασφαλίζοντας μέσω της ηγεσίας του τον ανοιχτό διάλογο και την έκφραση των απόψεων χωρίς να γίνεται ανεκτή η απόκρυψη των απόψεων και οι παλινωδίες.

Μίλησε για κόμμα ευρωπαϊκού προσανατολισμού στο οποίο μπορούν να υπάρχουν αποχρώσεις στο πλαίσιο πάντα της στήριξης των αρχών και των αξιών της Ευρώπης, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών των πολιτών.

Πρόσθεσε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης οφείλει να επισημαίνει και στα δύσκολα τα όσα χρειάζεται να συμβούν προκειμένου η χώρα να περάσει τις "δύσκολες ατραπούς".

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Σάββατο, 30 Μαΐου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα