M. Χρυσοβελώνη για ΑΝΕΛ: «Όταν δέχεσαι φραστικές επιθέσεις ή λέγονται ανακρίβειες, η σχέση τραυματίζεται»

M. Χρυσοβελώνη για ΑΝΕΛ: «Όταν δέχεσαι φραστικές επιθέσεις ή λέγονται ανακρίβειες, η σχέση τραυματίζεται»

«Δεν μου έχει γνωστοποιηθεί κάποια διαγραφή, όμως πλέον η σχέση δεν είναι αυτή που ήταν, από τη δική μου πλευρά», δήλωσε η υφυπουργός Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη στον ANT1, αναφορικά με τη σχέση της με τους ΑΝΕΛ.

Η κα Χρυσοβελώνη εξήγησε ότι από την δική της πλευρά οι σχέσεις με το κόμμα έχουν αλλάξει διότι όπως τόνισε και η ίδια: «όταν δέχεσαι φραστικές επιθέσεις ή λέγονται ανακρίβειες, η σχέση αυτή τραυματίζεται».

Ερωτηθείσα εάν έχει διαγραφεί από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, η υφυπουργός Εσωτερικών απάντησε αρνητικά, σημειώνοντας ότι «δεν έχουν κινηθεί διαδικασίες» και πως «η κατάσταση δεν είναι ίδια».

Πάντως η κα Χρυσοβελώνη δήλωσε ότι «αυτό που παίζει για μένα μεγάλο ρόλο είναι να ολοκληρωθούν με ήρεμο τρόπο οι αποψινές διαδικασίες για την ψήφο εμπιστοσύνης που θα λάβει η κυβέρνηση», ενώ κληθείσα να απαντήσει στο αν έχει κάνει επαφές με τον ΣΥΡΙΖΑ για ενδεχόμενη συμμετοχή της στα ψηφοδέλτιά του, το αρνήθηκε κατηγορηματικά.

«Σας διαβεβαιώ ότι δεν έχω κάνει την παραμικρή συζήτηση με τον ΣΥΡΙΖΑ για το τι θα γίνει στις εκλογές», διαβεβαιώνοντας επίσης ότι ούτε της έχει «ταχθεί» κάποια θέση σε οποιονδήποτε οργανισμό, ενώ αναφερόμενη στη νομική της δραστηριότητα είπε: «Έχω δουλειά, έχω γραφείο, έχω επαγγελματική δραστηριότητα».

Φωτογραφία: intime.news